با این تخم مرغ ابری یک صبحانه متفاوت خواهید داشت. این غذا به دلیل بافت پفکی و طعم لذیذش، گزینهای عالی برای شروع روز است.
مواد مورد نیاز تخم مرغ ابری برای صبحانه
روش پخت
- سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید (مراقب باشید زرده تخم مرغ سالم جدا شود).
- سفیده تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا نرم و پفکی شود.
- نمک، فلفل و پنیر پارمزان را به سفیده افزوده و به وسیله لیسک به آرامی مخلوط کنید تا پف آن نخوابد.
- روی سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. بعد از مخلوط سفیده تخم مرغ به اندازه سر یک فنجان داخل سینی قرار داده و به وسیله قاشقی داخل آن یک گودی کوچک ایجاد کرده و به آرامی زرده تخم مرغ را داخل آن قرار دهید (بقیه مخلوط تخم مرغ را با فاصله در سینی قرار داده و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ طلایی رنگ شود.
نکته: میتوانید برای تنوع، از ادویههای مختلفی استفاده کنید تا طعم تخم مرغ ابری را به سلیقه خود تغییر دهید.
ارسال دیدگاه