صبحانهای بینظیر و خوشمزه در ترکیه که شامل تخم مرغ آب پز و فلفل پاپریکا میباشد. این صبحانه خاص قطعاً شما را شگفتزده خواهد کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این صبحانه دلچسب را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه تخم مرغ آب پز ترکی
- تخم مرغ آب پز 4 عدد
- کره 100 گرم
- پودر فلفل قرمز و فلفل شیرین و فلفل سیاه به اندازه لازم
- پنیر خامه ای دو قاشق غذا خوری
- فلفل پاپریکا 4 عدد
- پونه به میزان لازم
- زیتون سیاه برای تزئین
مرحله اول پخت تخم مرغ آب پز:
ابتدا تخم مرغها را با آب و نمک به خوبی بپزید تا مغز پخت شوند. علت استفاده از آب و نمک این است که آب سریع به جوش میآید و پوست تخم مرغ راحت جدا میشود. بعد از پخت، تخم مرغها را در آب سرد گذاشته و پوست آنها را جدا کنید و از طول نصف کرده کنار بگذارید. سپس در ماهیتابه 50 گرم کره ریخته و روی اجاق با شعله ملایم گذاشته تا کره آب شود. ادویهها (فلفل سیاه، فلفل شیرین و فلفل قرمز) را به کره آب شده اضافه کرده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا کره و ادویهها نسوزد. تخم مرغهای نصف شده را داخل ماهیتابه چیده و ماهیتابه را روی حرارت ملایم گذاشته تا تخم مرغها در کره و ادویه کمی سرخ و مزهدار شوند. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و کمی پونه روی تخم مرغها میریزیم. آماده سرو است!
مرحله دوم پخت فلفل پنیری ترکیهای:
فلفل پاپریکا را شسته و خشک کرده و درشت خرد کنید. در ماهیتابه با 50 گرم کره و شعله زیاد تفت دهید تا فلفل نرم و ترد شود. (شعله را کم نکنید چون فلفل آب میاندازد و روی طعم فلفل اثر میگذارد). مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پونه اضافه کرده و اجازه دهید کمی سرخ شود. پنیر خامهای را روی فلفل پاپریکا سرخ شده ریخته و مجدد 1 دقیقه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. در ظرف سرو ریخته و روی آن زیتون سیاه بپاشید. تخم مرغ آب پز سرخ شده و فلفل پنیری با هم سرو میشود.
ارسال دیدگاه