تبسی کباب ترکیه خوشمزه و ساده +طرز تهیه

شنبه، ۱ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

 تپسی کباب ترکیه 

 یکی از معروفترین کباب های ترکی که ساده و دوست داشتنی هست تبسی کباب است ،این کباب را مینونید به همراه برنج و یا نون میل کنید. بسیار خوش طعم، سریع، آسون تهیه میشه  ،اصلا هم رژیمی نبود  با کته کره ای و تهدیگ زعفرونی بسیار دلچسب است در بخش آشپزی دایان همراه ما باشید

موادی لازم برای تهیه تپسی کباب ترکیه 

گوشت  دو بار چرخ کرده ۴۰۰گرم
بادمجان ۶عدد
گوجه فرنگی پوره شده دو پیمانه
غوره بدون هسته  مقداری به دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه

پیاز رنده شده یک عدد بزرگ
سیر تازه دو عدد با برگ ریز خرد شده
جعفری سه قاشق ریز خرد شده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب مالای هندی مرغ

طرز تهیه تپسی کباب ترکیه

گوشت دو بار چرخ شده  را با پیاز، سیر، جعفری، نمک . ادویه و فلفل مخلوط کنید و حسابی ورز بدید و به اندازه یک نارنگی کوچیک در دستتون مثل کتلت فرم بدید و سرخ کنید. سپس بادمجانها رو هم جداگانه سرخ کنید .حالا در تابه ای مقداری کره بریزید و با یک قاشق رب گوجه تفت بدید بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و بازم تفت بدید تا خوشرنگ بشه .

گوشتها و بادمجانهای سرخ شده رو اضافه کنید و با نصف فنجون آب جوش در ظرف را بزارید و شعله را کم کنید تا کم کم بپزه وبه روغن بیفته. در آخر کمی غوره وگوجه گیلاسی را کمی در کره تفت بدید و به غذاتون اضافه کنید وبزارید تا ده دقیقه دیگه هم بپزه. بعد داخل ظرف سرو بکشید وکمی روش جعفری  ساطوری بپاشید وبا کته نوش جون کنید .

طرز تهیه یک ته دیگ خوشمزه 

دو قاشق آردالک شده  رو با کمی آب مخلوط کردم تا مثل ماست غلیظ بشه بعد کمی زعفرون ونمک وحدودا ۱/۴ پیمانه روغن مخلوط کنید .آب کته که بخوردش رفت داخل ظرفی  بریزید و از مواد زعفرونی ته قابلمه بریزید دورش که جوش زد کته را  روش برگردونید وبزارید تا ته دیگتون حسابی طلایی بشه واز خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه املت اسپانیایی ،یک شام خوشمزه

پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا