تهیه تپسی کباب ترکیه؛ طعمی خوشمزه و ساده

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۵۳۷۰۱

تپسی کباب ترکیه یکی از معروف‌ترین کباب‌های ترکی است که ساده و دوست‌داشتنی می‌باشد. این کباب را می‌توانید به همراه برنج و یا نان میل کنید. بسیار خوش‌طعم و سریع تهیه می‌شود و اصلاً هم رژیمی نیست. با کته کره‌ای و ته‌دیگ زعفرانی بسیار دلچسب است. در بخش آشپزی دایان همراه ما باشید.

موادی لازم برای تهیه تپسی کباب ترکیه

  • گوشت دو بار چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • بادمجان: ۶ عدد
  • گوجه فرنگی پوره شده: دو پیمانه
  • غوره بدون هسته: مقداری به دلخواه
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه
  • پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ
  • سیر تازه: دو عدد با برگ ریز خرد شده
  • جعفری: سه قاشق ریز خرد شده

تپسی کباب ترکیه

طرز تهیه تپسی کباب ترکیه

گوشت دو بار چرخ شده را با پیاز، سیر، جعفری، نمک، ادویه و فلفل مخلوط کنید و حسابی ورز دهید. به اندازه یک نارنگی کوچک در دستتان مانند کتلت فرم دهید و سرخ کنید. سپس بادمجان‌ها را هم جداگانه سرخ کنید. حالا در تابه‌ای مقداری کره بریزید و با یک قاشق رب گوجه تفت دهید. بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود.

گوشت‌ها و بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید و با نصف فنجان آب جوش در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید تا کم کم بپزد و به روغن بیفتد. در آخر کمی غوره و گوجه گیلاسی را کمی در کره تفت دهید و به غذایتان اضافه کنید و بگذارید تا ده دقیقه دیگر هم بپزد. بعد داخل ظرف سرو بکشید و کمی رویش جعفری ساطوری بپاشید و با کته نوش جان کنید.

طرز تهیه یک ته دیگ خوشمزه

دو قاشق آرد الک شده را با کمی آب مخلوط کنید تا مثل ماست غلیظ شود. بعد کمی زعفران و نمک و حدوداً ۱/۴ پیمانه روغن مخلوط کنید. آب کته که بخوردش رفت داخل ظرفی بریزید و از مواد زعفرانی ته قابلمه بریزید. وقتی جوش زد، کته را رویش برگردانید و بگذارید تا ته دیگتان حسابی طلایی بشود و از خوردنش لذت ببرید.

کرم خوراکی تارتار و کاربرد آن در شیرینی پزی

کرم تارتار: همه چیز درباره این پودر جادویی در شیرینی‌پزی

۱۸۰۰۱۲

طرز تهیه کیک روانی ترکیه خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا