تارت نارگیلی یکی از شیرینیهای خشک و خوشمزهای است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این شیرینی لذیذ به عنوان یک دسر محبوب در کنار خانواده و دوستان میتواند لحظات شادی را برای شما به ارمغان بیاورد.
مزه تارت نارگیلی بسته به موادی که استفاده میکنید، متفاوت خواهد بود. برای یادگیری طرز تهیه این شیرینی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت نارگیلی
- کره: ۷۵ گرم
- پودر قند: ۲۵ گرم
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
- آرد: ۱۳۰ گرم
مواد لازم برای قسمت نارگیلی
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
- پودر قند: ۱۰۰ گرم
- پودر نارگیل: ۷۵ گرم
- آرد: 1/2 قاشق غذا خوری
- وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه تارت نارگیلی خوشمزه و ساده
- برای تهیه تارت نارگیلی ابتدا تمام مواد اولیه را حداقل نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید.
- ابتدا خمیر تارت نارگیلی را آماده کنید. کره نرم شده را در یک ظرف قرار داده و پودر قند را روی آن بریزید و به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.
- زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود.
- آرد را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید تا خمیری لطیف و غیر چسبناک به دست آید.
- خمیر را در نایلون بپیچید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- قسمت نارگیلی تارت را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته و پودر قند آماده کنید. سپس مخلوط آرد، وانیل و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.
- خمیر را در قالب تارت قرار داده و روی آن را با مواد نارگیلی پر کنید.
- در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
- تارتها را سرد کنید و از قالب جدا کنید. تارت نارگیلی شما آماده است!
این تارت نارگیلی بسیار خوشمزه است و ماندگاری خوبی دارد. حتما در ظرف سر بسته نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه