تارت / طرز تهیه 2 نوع تارت نارگیلی و شکلاتی خوشمزه و ساده

چهارشنبه 21 مهر 1400 آشپزی
tarte

تارت یکی از شیرینی های  خشک است که بسیار خوشمزه است و به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید .  مزه تارت بسته به موادی که داخل آن قرار می دهیم  متفاوت و نامهای مختلفی به خود میگیرد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه تارت نارگیلی خوشمزه و تارت شکلاتی یخچالی با ما همراه باشید.

تارت نارگیلی

تارت نارگیلی

مواد لازم برای  تهیه تارت نارگیلی

  • کره: ۷۵ گرم
  • پودر قند: ۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل :1/4 قاشق چای خوری
  • آرد :۱۳۰ گرم

مواد لازم برای قسمت نارگیلی

  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر قند :۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل :۷۵ گرم
  • آرد: 1/2 قاشق غذا خوری
  • وانیل:1/4قاشق چای خوری

طرز تهیه  تارت نارگیلی خوشمزه و ساده

  1. برای تهیه تارت نارگیلی ابتدا تمام مواداولیه را برای نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید.
  2. مهم ترین قسمت پخت تارت خمیر تارت است پس ابتدا خمیر تارت را آماده کنید.
  3. برای این کار کره نرم شده داخل یک ظرف بریزیدو بعد پودر قند الک شده را روی کره بریزید و به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا پودر قند کامل با کره مخلوط شود. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و  به مدت ۳۰ ثانیه همزن را روشن کنید تا  مواد یکدست شود.
  4. حدود ۲۰ گرم از آرد را بردارید و کنار بگذاریدو بقیه آرد را روی مواد الک کنید. سپس با  لیسک آن را مخلوط کنید تا جایی که خرده های پیدا شود. سپس با نوک انگشتان کمی مواد را منسجم کنید تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد.اگر خمیر چسبندگی داشت  آردی که کنار گذاشته اید را به آن اضافه کنید تا خمیر نچسبی به دست آید.
  5.  نکته مهم درباره خمیر  تارت این است که نباید خمیر تارت  را با کف دست ورز داد چون خمیر روغن پس میده و در  نهایت  تارت سفت میشه .
  6. خمیر بدست آمده را روی داخل نایلون قرار دهید وکمی با دست آن را صاف کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  7. برای تهیه تارت نارگیلی از قالب های کوچک یا  متوسط تارت می توان استفاده کرد.
  8. بعد از استراحت خمیر، آن را از یخچال بیرون آورده و مقداری از خمیر را برداشته و داخل قالب تارت قرار دهید سپس با کمک نوک انگشت خمیر را کف قالب پهن کنید تا کاملا کف قالب را پر کندو اضافات خمیر را از کناره ها جدا کنید. ضخامت خمیر باز شده باید یکسان باشد.( یا می توانید خمیر را روی یک کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف کرد و قالب بزنید و داخل قالب تارت قرار داد.
  9. سپس قالب های پر شده با خمیر را درون یخچال قرار دهید.
  10. حال  قسمت نارگیلی تارت را آماده کنید . یک ظرف تمیز و خشک را بر دارید و سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف بریزیدو با همزن برقی بزنید  تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. سپس پودر قند الک شده به سفیده زده شده اضافه کنیدو با هم زن بزنیدتا  سفیده حالت کشدار پیدا کند.
  11. آرد الک شده و وانیل و پودر نارگیل را در ظرف جدا گانه  خوب باهم ترکیب کننید و به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با کمک لیسک به آرامی در یک جهت مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در این مرحله روی مواد را پوشانده و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  12. بعد قالب و مواد نارگیلی را از یخچال خارج کنید و مواد نارگیلی را داخل یک قیف ریخته و داخل قالب ها  را با آن پر کنید .
  13. سپس مقداری  پودر پسته روی آن بریزید قالب های تارت را در سینی فر چیده و در فر را از قبل روشن شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه  قرار دهید.
  14. وقتی روی تارت ها طلایی شد آن را از فر خارج کنیدو اجازه دهید تا خنک شود. سپس با یک فشار ساده تارت ها از قالب جداکنید.
  15. تارت نارگیلی بسیار خوشمزه است و ماندگاری خوبی دارد حتما در ظرف سر بسته نگه داری کنید.
تارت شکلاتی

تارت شکلاتی

مواد لازم برای تارت شکلاتی

برای 6 نفر

  • شکلات خرد شده :250 گرم
  • خامه:350 میلی لیتر
  • شکر:100 گرم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • وانیل :1/4 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین:یک قاشق سوپخوری
  • شیر :یک پیمانه
  • آب سرد :1/4 میلی لیتر
    مواد لازم برای خمیر شکلاتی
  • پودر بیسکویت :2 پیمانه
  • کره ذوب شده:100 گرم
  • پودر کاکائو :2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه یخچالی

  1.  برای تهیه این تارت خوشمزه ابتدا تعدادی بیسکویت را در غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت ها پودر شود یا باگوشت کوب پودر کنید . باید 2 پیمانه پودر بیسکویت داشته باشید.
  2. در ادامه کره آب شده و پودر کاکائو را به پودر بیسکویت اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند،
  3. کف و دیواره های قالب پای را با یک لایه سلفون بپوشانید و مخلوط بیسکوییت را داخل آن بریزید طوری که دیواره های قالب را هم بپوشاند سپس با دست یا ته لیوان فشار دهید تا خمیر به قالب بچسبد .
  4. حالا قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  5. حال مواد میانی تارت را تهیه کنید. ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و مرتب هم بزنید تا دانه های ژلاتین در آب حل شود.
  6. دو عدد تخم مرغ و  شکر را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن دستی بزنید تا با هم مخلوط شوند ، سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود  و بعد وانیل و شیر را هم اضافه کنیدو هم بزنید.
  7. سپس شکلات رنده شده را اضافه کنید و مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب با یک همزن دستی هم بزنید و اجازه دهید تا مواد برای 5 دقیقه بپزد.
  8. در آخرین مرحله شعله را خاموش کرده و ژلاتین آب شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شود.
  9. بعد از اینکه مواد میانی بخوبی خنک شد آن را داخل قالب پوشیده شده با بیسکویت بریزید و برای حدود 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
  10. وقتی تارت شکلاتی بخوبی سفت شد روی آن را با شکوفه های خامه ای و یا میوه های دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.
طرز تهیه پنیر زیره و شوید خانگی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

bhe

میوه به /طرز تهیه خوردنی هایی خوشمزه با میوه به

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا