آموزش تهیه تارت بستنی دولچه دی لیچی خوشمزه و جذاب

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
تارت بستنی دولچه دی لیچی

در اینجا به شما یک دسر لذیذ به همراه بستنی خوشمزه ایتالیایی تارت بستنی دولچه دی لیچی را آموزش میدهیم!

مواد لازم برای تهیه این دسر ایتالیایی شامل:

  • 2 فنجان خمیر نان (شیرینی)
  • 3 قاشق کره آب شده
  • 2 پیمانه بستنی ایتالیایی دولچه دی لیچی
  • دو سوم فنجان بادام هندی بو داده شده ریز ریز شده
  • در صورت دلخواه 1 عدد آناناس

تارت بستنی دولچه دی لیچی

طرز تهیه تارت بستنی دولچه دی لیچی: کره و خمیر نان را در یک کاسه نه چندان بزرگ و متوسط با هم مخلوط کنید. تنها نیمی از خمیر نان را با آن مخلوط کنید (دو حدود یک فنجان) سپس آن را روی یک فویل 8/7 اینچ فویل پهن کنید. آن را کنار بگذارید. یک دوم بستنی را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید. نیمی از آن را با آجیل هایی که گفته شد بپوشانید. نیم دیگر خمیر نان را روی آن پهن کنید. سپس یکی دو ساعت آن را فریز کنید تا بدرستی شکل بگیرد.

باقی بستنی ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکل بگیرد. بدقت بستنی شکل گرفته را روی خمیرتان پهن کنید. سپس روی آن را پوشانده و تمام شب آن را در یخچال گذاشته تا شکل بگیرد.

برای سرو کردن این دسر، بادام هندی ها را روی دسرتان بریزید. این دسر را به شکل مربع بریده و روی هر کدام از این قطعه ها یک تکه آناناس بگذارید و آن را نوش جان کنید.

پوشاندن دسر با آناناس: 2 قاشق سرپر کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. دو قاشق شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید. آن قدر آن را هم بزنید تا کاملا در کره حل شود. سپس دو فنجان آناناس پوست کنده شده تازه و آبدار را به آن اضافه کنید. در حقیقت روی آن را کاملا با آناناس بپوشانید. می توانید بعد از آماده شدن آن را سرو کنید یا تا سه روز آن را نگاهداری کنید. قبل از هر بار سرو کردن آن را گرم کنید.

تارت بستنی دولچه دی لیچی
تاتلی هزار و یک شب

طرز تهیه تاتلی هزار و یک شب، دسر خوشمزه و زیبا

طرز تهیه موس سه لایه انار دسری خوشمزه برای شب یلدا

آموزش تهیه موس سه لایه انار خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا