طرز تهیه تاتلی هزار و یک شب، دسر خوشمزه و زیبا

سه‌شنبه 27 خرداد 1404 آشپزی
تاتلی هزار و یک شب

اگر به دسر های ترکی علاقه دارید، حتما طرز تهیه تاتلی هزار و یک شب را امتحان کنید. این دسر خوشمزه و لذیذ با طعم شیره انگور و کرم شیری، لحظات شیرینی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم برای تهیه تاتلی هزار و یک شب

  • شیره انگور یا توت 1 لیوان
  • آب 3 لیوان
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • کره 75 گرم

تاتلی هزار و یک شب

مواد لازم برای کرم شیری

  • شیر 3 لیوان
  • شکر 1 لیوان کمی کمتر
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته 1 قاشق غذاخوری
  • کره 75 گرم
  • وانیل شکری 1 پاکت

دستور تهیه تاتلی هزار و یک شب

برای تهیه لایه تیره رنگ، شیره انگور، آب و آرد را داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. سپس کنار بگذارید. برای لایه روشن، شیر، شکر، آرد و نشاسته را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس قابلمه را روی اجاق گذاشته و در حال هم زدن بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. بعد از آن کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.

برای لایه دوم، قابلمه دیگر را روی اجاق قرار داده و مشابه روش قبل بپزید. بعد از قوام گرفتن کره را اضافه کنید. می‌توانید کره را کمتر کنید تا طعم آن حفظ شود.

ظرف‌های خود را با آب خیس کرده و سپس مواد را به صورت لایه لایه درون ظرف بریزید. بعد از پایان کار، ظرف را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید تا حداقل 4 تا 5 ساعت بماند.

سپس دسر را خارج کرده و با گردو، پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید. همچنین می‌توانید کمی از شیره را روی آن بریزید و سرو کنید.

تاتلی هزار و یک شب

نحوه پخت حلوای زعفرانی

دستور پخت حلوای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

تارت بستنی دولچه دی لیچی

آموزش تهیه تارت بستنی دولچه دی لیچی خوشمزه و جذاب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا