اگر به دسر های ترکی علاقه دارید، حتما طرز تهیه تاتلی هزار و یک شب را امتحان کنید. این دسر خوشمزه و لذیذ با طعم شیره انگور و کرم شیری، لحظات شیرینی را برای شما به ارمغان میآورد.
مواد لازم برای تهیه تاتلی هزار و یک شب
- شیره انگور یا توت 1 لیوان
- آب 3 لیوان
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- کره 75 گرم
مواد لازم برای کرم شیری
- شیر 3 لیوان
- شکر 1 لیوان کمی کمتر
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته 1 قاشق غذاخوری
- کره 75 گرم
- وانیل شکری 1 پاکت
دستور تهیه تاتلی هزار و یک شب
برای تهیه لایه تیره رنگ، شیره انگور، آب و آرد را داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. سپس کنار بگذارید. برای لایه روشن، شیر، شکر، آرد و نشاسته را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس قابلمه را روی اجاق گذاشته و در حال هم زدن بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. بعد از آن کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
برای لایه دوم، قابلمه دیگر را روی اجاق قرار داده و مشابه روش قبل بپزید. بعد از قوام گرفتن کره را اضافه کنید. میتوانید کره را کمتر کنید تا طعم آن حفظ شود.
ظرفهای خود را با آب خیس کرده و سپس مواد را به صورت لایه لایه درون ظرف بریزید. بعد از پایان کار، ظرف را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید تا حداقل 4 تا 5 ساعت بماند.
سپس دسر را خارج کرده و با گردو، پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید. همچنین میتوانید کمی از شیره را روی آن بریزید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه