
تاتلی هزار و یک شب
اگر به دسر های ترکی علاقه دارید حتما آموز این دسر خوشمزه را بخوانید.
مواد لازم تاتلی هزار و یک شب
- شیره انگور یا توت 1 لیوان
- آب 3 لیوان
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- کره 75 گرم
تاتلی هزار و یک شب
مواد لازم برای کرم شیری
- شیر 3 لیوان
- شکر از 1 لیوان کمی کمتر
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- پر نشاسته (گندم و یا ذرت) 1 قاشق غذاخوری
- کره 75 گرم
- وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت
دستور تهیه تاتلی هزار و یک شب
برای لایه تیره رنگ، شیره انگور یا توت ، آب و آرد را داخل قابلمه بریزید. با همزن دستی سریع و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آردی باقی نماند.
سپس کنار بگذارید. برای لایه رنگ روشن، شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
قابلمه ها را یکی یکی روی اجاق بذارید. ابتدا لایه شیری را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.
سپس کره و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید وقتی کره کاملا حل شد از روی اجاق بردارید.
حالا قابلمه دوم را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید.
وقتی که کمی جوشید و قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود.
میتوانید کره را 50 گرم بریزید مشکلی پیش نمیاد. سپس از روی اجاق بردارید.

تاتلی هزار و یک شب
ظرف های مورد نظر را با آب خیس کنید و روی دستمال برگردانید که خشک نشود. (به خصوص در هوای گرم)
حالا یک ملاقه تاتلی شیری و یک ملاقه تاتلی شیره انگور را داخل ظرف بریزید و به این ترتیب ادامه بدید تا مواد تمام شود.
اگر می خواهید لایه ها ضخیم باشد ملاقه بزرگتر استفاده کنید و اگر میخواهید مثل عکس لایه ها نازک باشد مثل من با ملاقه کوچک بریزید.
میتوانید داخل ظرف کوچک یا بزرگ بریزید. روی ظرف ها سلفون بکشید و در یخچال بگذارید.
اگر صبح درست می کنید تا شب و اگر شب درست میکنید تا صبح در یخچال نگه دارید. حداقل 5_4 ساعت در یخچال بماند.
سپس ظرف را برگردانید و دسر تاتلی هزار و یک شب را بیرون آورید.
میتوانید با گردو ، پسته ، پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
میتوانید کمی شیره (انگور یا توت) بریزید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه