تاتلی هزار و یک شب

سه‌شنبه 26 بهمن 1400 آشپزی
تاتلی هزار و یک شب

تاتلی هزار و یک شب

اگر به دسر های ترکی علاقه دارید حتما آموز این دسر خوشمزه را بخوانید.

 

مواد لازم تاتلی هزار و یک شب

  • شیره انگور یا توت  1 لیوان
  • آب   3 لیوان
  • آرد   3 قاشق غذاخوری
  • کره  75 گرم
تاتلی هزار و یک شب

تاتلی هزار و یک شب

مواد لازم برای کرم شیری

  • شیر  3 لیوان
  • شکر از 1 لیوان کمی کمتر
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • پر نشاسته (گندم و یا ذرت) 1 قاشق غذاخوری
  • کره  75 گرم
  • وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت

 

دستور تهیه تاتلی هزار و یک شب

برای لایه تیره رنگ، شیره انگور یا توت ، آب و آرد را داخل قابلمه بریزید. با همزن دستی سریع و خوب هم بزنید تا یکدست شود و گلوله آردی باقی نماند.

سپس کنار بگذارید. برای لایه رنگ روشن، شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

قابلمه ها را یکی یکی روی اجاق بذارید. ابتدا لایه شیری را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.

سپس کره و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید وقتی کره کاملا حل شد از روی اجاق بردارید.

حالا قابلمه دوم را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید.

وقتی که کمی جوشید و قوام گرفت کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود.

میتوانید کره را 50 گرم بریزید مشکلی پیش نمیاد. سپس از روی اجاق بردارید.

تاتلی هزار و یک ش

تاتلی هزار و یک شب

 

ظرف های مورد نظر را با آب خیس کنید و روی دستمال برگردانید که خشک نشود. (به خصوص در هوای گرم)

حالا یک ملاقه تاتلی شیری و یک ملاقه تاتلی شیره انگور را داخل ظرف بریزید و به این ترتیب ادامه بدید تا مواد تمام شود.

اگر می خواهید لایه ها ضخیم باشد ملاقه بزرگتر استفاده کنید و اگر میخواهید مثل عکس لایه ها نازک باشد مثل من با ملاقه کوچک بریزید.

میتوانید داخل ظرف کوچک یا بزرگ بریزید. روی ظرف ها سلفون بکشید و در یخچال بگذارید.

اگر صبح درست می کنید تا شب و اگر شب درست میکنید تا صبح در یخچال نگه دارید. حداقل 5_4 ساعت در یخچال بماند.

سپس ظرف را برگردانید و دسر تاتلی هزار و یک شب را بیرون آورید.

میتوانید با گردو ، پسته ، پودر نارگیل و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

میتوانید کمی شیره (انگور یا توت) بریزید و سرو کنید.

تاتلیسی گل • غذاپز

 

 

نحوه تهیه دسر مجلسی موز و کارامل

دسر مجلسی موز و کارامل

دسر لبو

طرز تهیه دسر لبو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا