طرز تهیه خوشمزه ترین پیچاق قیمه اردبیلی

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
ghyme bichaghe

پیچاق قیمه یکی از خورشت های خوش طعم و محبوب اردبیل است که با گوشت گوسفند و خلال بادام تهیه می‌شود. این خورشت به دلیل طعم خاص و عطر زعفران و گلاب بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه بیچاق قیمه را با هم مرور کنیم.

مواد لازم برای پیچاق قیمه اردبیلی:

  • گوشت بدون استخوان: 300 گرم
  • خلال بادام: 1 پیمانه
  • رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
  • زعفران: به مقدار لازم
  • ادویه خورشتی: به مقدار لازم
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • پیاز: 2 عدد

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی:

  • ابتدا پیازها را نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • رب گوجه را اضافه کرده و به مقدار کمی استفاده کنید، زیرا برای رنگ، بیشتر از زعفران استفاده می‌شود.
  • سپس زردچوبه و ادویه خورشتی را اضافه کرده و تفت دهید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. سپس یک لیتر آب داخل آن بریزید و وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
  • خلال بادام‌ها را در قابلمه‌ای کوچک با کمی آب و گلاب بجوشانید تا نرم شوند، سپس آن‌ها را به خورشت اضافه کنید.
  • نمک و چاشنی خورشت را در پایان اضافه کنید و می‌توانید از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
  • سپس زرده تخم مرغ‌ها را روی خورشت قرار دهید و پودر زعفران روی آن بپاشید.
  • خورشت پیچاق قیمه شما آماده است و می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.

نکته: برای جلوگیری از جوشیدن زیاد خورشت، می‌توانید آن را در ماهی تابه لبه دار بپزید تا زرده ها به خوبی پخته شوند.

Deser panakotay anbe

طرز تهیه پاناکوتا انبه خوشمزه و آسان

pouding vanily

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا