چکیده ای از بیوگرافی حامد زمانی
نام: حامد زمانی
متولد: 1367/1/21
محل تواد: اصفهان
ملیت: ایرانی
پیشه: خواننده پاپ
سالهای فعالیت: ۱۳84_تاکنون
همسر: الهه قرقانی
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد علوم سیاسی
حامد زمانی کیست ؟
حامد زمانی او خواننده، ترانهسرا و آهنگساز ایرانی است که به خاطر فعالیتهای سیاسی و مذهبی خود شناخته شده است.
حامد زمانی جوان ارزشی می باشد که با آهنگ هایش به ترویج اسلام و حمایت از انقلاب اسلامی می پردازد
حامد زمانی خواننده جوان ارزشی و حزب اللهی ایرانی است. وی از دوران کودکی شروع به قرائت قران کرده و از سن ۷ سالگی و در پی کشف استعداد او در زمینه خوانندگی و آواز توسط پدرش، در کلاسهای موسیقی سنتی شرکت کرد و دوره آواز سنتی را گذراند.
اما وی در ادامه این روند و به فراخور مقتضیات زمان، به موسیقی پاپ روی آورد. اولین کار حامد زمانی به نام زینت آسمون در سال ۱۳۸۴ درباره امام حسین (ع) ساخته شد.
حامد زمانی متولد چه سالی است؟
او متولد 21 فروردین 1367 است.حامد زمانی متولد استان اصفهان می باشد.پدرش معلم بازنشسته و مادرش خانه دار است
ازدواج و همسرش
حامد زمانی در سال ۱۳۹۲ وقتی ۲۵ ساله بود با دختری بنام الهه قرقانی(مهسا قرقانی) ازدواج کرد که مهریه همسرش تنها ۱۴ سکه تمام بهار آزادی می باشد. و یک فرزند دختر دارد
شروع فعالیت حامد زمانی
زمانی از کودکی علاقه زیادی به موسیقی داشت و در سن ۷ سالگی وارد کلاسهای موسیقی سنتی شد. او در ابتدا به موسیقی سنتی علاقه داشت، اما در ادامه به موسیقی پاپ روی آورد.
زمانی در سال ۱۳۸۴ اولین آهنگ خود را به نام «زینت آسمان» با موضوع امام حسین (ع) منتشر کرد. این آهنگ با استقبال خوبی مواجه شد و راه را برای فعالیتهای حرفهای زمانی در موسیقی باز کرد.
زمانی در سال ۱۳۸۸ با انتشار تیتراژ برنامه تلویزیونی «دیروز، امروز، فردا» به شهرت رسید. این تیتراژ با موضوع انقلاب اسلامی ایران بود و به سرعت به محبوبیت زیادی رسید.
زمانی در ادامه فعالیتهای خود، ترانههای زیادی با مضامین سیاسی و مذهبی منتشر کرد. این ترانهها اغلب به موضوعاتی مانند انقلاب اسلامی ایران، دفاع مقدس، استکبار جهانی و صهیونیسم میپرداختند.
زمانی به خاطر فعالیتهای خود بارها مورد انتقاد قرار گرفته است. برخی از منتقدان او را متهم به افراطگرایی و ترویج خشونت میکنند. با این حال، حامد زمانی همواره بر اعتقادات خود پایبند بوده و از بیان آنها ابایی ندارد.
حامد زمانی و سبک آهنگ هایش
«من صدای بی صداها هستم»؛ این جملهای است که حامد زمانی در توصیف نقش خود در عرصه موسیقی بیان کرده است. به عقیده او، بخشی از افراد جامعه و عقاید و آرمانهای آنها ــ که همان عقاید و ارزشهای حامد زمانی هستند ــ در بسیاری از آثار موسیقایی موجود نادیده گرفته شدهاند، در حالی که این قشر، بخش بزرگی از جامعه را تشکیل میدهند که تا کنون از داشتن هنرمندی که در عرصه موسیقی و ترانه، بصورت صریح و بدون تکلف و پردهپوشی به ارزشها و دغدغههای فکری آنها بپردازد، محروم بودهاند.
از اینرو حامد زمانی همواره تلاش کرده تا با ساخت ترانهها و آثار موسیقایی با مضامین بلندی به بیان وی پیرامون: «اسلام و امامان شیعه، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی، مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل، مقاومت و ایستادگی در برابر فشارها و تحریمهای دشمنان، شهدای عرصه فناوری هستهای» و بسیاری دیگر از مفاهیمی از این دست که در آثار سایر هنرمندان کمتر به آنها پرداخته شده یا کاملاً مغفول واقع شدهاند، دغدغههای این قشر از مخاطبان موسیقی را به زبان هنر مطرح کند که تا کنون با استقبال کمنظیری از سوی مخاطبان نیز مواجه شده است.
حامد زمانی ترویج دهنده ارزش های اسلامی
حامد زمانی موسیقی خود را ترویجدهنده گفتمان و ارزشهای جهانی اسلام و انقلاب اسلامی دانسته و دامنه مخاطبان آثار خود را بسیار گسترده و فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران میداند و در این راستا با ساختن ترانههایی (که برخی از آنها به زبان عربی خوانده شدهاند) مثل «زیباییِ عشق»، «مکر شیطان»، «قدس»، «حماسهٔ بیتاب» و … با مضامین مبتلابه جوامع اسلامی و موضوعات روز دینی و سیاسی در این کشورها، نظیر مسئله حجاب، استکبارستیزی، قضیه فلسطین، بیداری اسلامی و … کوشیده است تا دامنه مخاطبان خود را گسترش داده و پیامهای ارزشمند مورد نظر خود را به عده بیشتری در سراسر جهان، به ویژه در جهان عرب و کشورهای اسلامی و نیز کلیه مستضعفان دنیا، منتقل کند.
آهنگ مرگ بر آمریکا حامد زمانی
حامد زمانی در ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ترانهٔ مرگ بر آمریکا را با شعر محمد مهدی سیار و همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی روانه بازار کرد که واکنشهای متعددی را برانگیخت. واشنگتنپست دربارهٔ این ترانه نوشت: «برخی به این امید که میزان انتقادات مردم در جریان مذاکرات هستهای را بالا نگه دارند، در مقابل سفارت قدیم آمریکا در تهران از آهنگ جدید «مرگ بر آمریکا» رونمایی کردند. آنها از روز شنبه در تدارک و برنامهریزی برای برگزاری راهپیمایی اعتراضی ضد آمریکایی در مقابل سفارت آمریکا بودند که یاد تسخیر سفارت در سال ۱۹۷۹ را زنده نگه دارند.»
حامد زمانی در کنگره بینالمللی
حامد زمانی در اولین کنگره بینالمللی امام هادی (ع) با ترانه حضرت ماه برگزیده این جشنواره شناخته شد. حامد زمانی همچنین در اولین جشنواره موسیقی ضد آمریکایی طبس که در سفارت سابق ایالت متحده آمریکا در تهران برگزار شد با ترانه تحریم نفر برگزیده بخش ترانه شد.
درگیری حامد زمانی با پلیس فرودگاه
۳ مرداد ۹۸ بود که خبر دستگیری این خواننده بخاطر مواد مخدر رسانه ای شد و حتی ویدیو های مبهمی از درگیری کلامی زمانی با پلیس در فرودگاه مهرآباد منتشر یافت
اما اصل موضوع مربوط به وجود ادوات ممنوعه در وسایل دوست همراه حامد زمانی بود که با اعتراض این خواننده به تفتیش او به جر و بحث با پلیس کشیده شد
پلیس اعلام کرده چیزی نبوده و مشکل حل شده است !
تعدادی از آثار حامد زمانی
- تحریم
- قلادههای طلا
- زنان و بیداری اسلامی
- «آرمیتا»، همزمان با سالگرد ترور داریوش رضایینژاد به نام آرمیتا دختر رضایی نژاد.
- «پرواز»، با موضوع ترورشدگان فعالان و محققین هسته ای در ایران (با یاد مصطفی احمدی روشن).
- «ایران سربلند»، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ ایران.
- آخرین قدم
- این روزها
- بی نیاز
- حضرت ماه
- حضرت مهتاب
- حماسه بی تاب
- خاک عزیز
فرد باکلاس و مومن مثل امثال حامد زمانی نیاز جامعه ی امروز ماست .
خدا امثال حامد جان زمانی رو حفظ و موفق کنه .من تازه فهمیدم علوم سیاسی خونده .آفرین .مرحبا .