بیسکوییت شکلاتی ساده یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این بیسکوییت نه تنها طعمی فوقالعاده دارد، بلکه بسیار آسان نیز تهیه میشود.
- مواد لازم:
- شکر و کره
- تخم مرغ
- آرد
- پودر کاکائو
- وانیل
- بیکینگ پودر
زمان پخت: ۱۰ دقیقه
برای تهیه بیسکوییت شکلاتی ساده، ابتدا شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم.
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند، اما نیازی به پف کردن تخم مرغ نیست.
آرد، پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیری مانند خمیر تارت به دست آید.
خمیر را روی نایلون پهن کرده و با وردنه صاف میکنیم و روی آن را مجدداً با نایلون میپوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
سپس از یخچال خارج کرده و با قالب دلخواه برش میزنیم و ۱۰ دقیقه در فر که با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم.
پس از خارج کردن بیسکوییتها، مهلت میدهیم تا سرد شوند، سپس آنها را از قالب جدا میکنیم.
برای لایه میانی شکلات را بصورت بن ماری ذوب میکنیم. وقتی ذوب شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن روی حرارت خوب هم میزنیم تا مطمئن شویم تخم مرغ خام نیست.
سپس کره را هم افزوده و بین هر دو بیسکوییت متناسب با سایز آن از مواد شکلاتی که کمی خنکتر شده است میگذاریم و بهتر است تا خنک شدن کامل برای سرو صبر کنیم.
دقت کنید که لایه بیسکوییتی بیش از حد ضخیم نشود وگرنه مغز آن خام میماند.
این بیسکوییت به علت داشتن تخم مرغ در لایه میانی مناسب نگهداری طولانی مدت نمیباشد.
ارسال دیدگاه