طرز تهیه بیسکویت های درخت کریسمس یک روش متفاوت و زیرکانه برای تهیهی بیسکویتهای طرحدار است که میتوانید با آن بیسکویتهای خود را به شکل مورد نظرتان تزیین کنید و همه را با آنها متعجب کنید.
مواد لازم:
- آرد سه و نیم پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- کره ۲۳۰ گرم
- شکر ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی به میزان لازم
طرز تهیه: آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. در کاسهی بزرگی، کره (به دمای اتاق) و شکر را با همزن برقی برای حدود ۴ دقیقه بزنید تا کمرنگ و پفدار شود. تخممرغها را یکییکی و بعد هم وانیل را اضافه کنید و مواد را بزنید. سرعت همزن را کم کنید، ترکیب آرد را اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید. خمیر را رنگ کنید. برای درختها دو سوم مواد را سبز رنگ کنید. به مقداری از خمیر رنگ قرمز و به مقداری از آن رنگ زرد اضافه کنید. مقداری هم بدون رنگ نگه دارید. خمیر سبز را نصف کرده، در کیسه نایلونی بپیچید و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیرهای سبز را به نوبت بین ۲ کاغذ روغنی آردپاشی شده به پهنای ۳ میلیمتر باز کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید. خمیر قرمز را روی سطح آرد پاشی شده رول کنید. از خمیر زرد و بدون رنگ توپهای کوچکی درست کنید. آنها را به شکل دلخواه روی خمیر سبز رنگ بچینید (اگر خمیرها شل بودند آنها را برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید).
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. کاغذ روغنی دوم را دوباره روی خمیرها بگذارید و وردنه را روی آن بغلتانید تا خمیرهای رویی به خمیر سبز بچسبند.
کاغذ روغنی را با احتیاط بردارید و خمیر را با قالب طرح درخت تقریباً ۱۰ سانتیمتری قالب بزنید و برای ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
خمیرهای قالب زده شده را از خمیر جدا کرده و در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۲ دقیقه در فر بپزید. آنها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. میتوانید بیسکویتها را تا ۱ هفته در ظرفی که هوا نکشد نگهداری کنید.
نکاتی در رابطه با تهیهی بیسکویت درخت کریسمس:به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید. اگر دسترسی دارید از ۲ قاشق چای خوری عصارهی وانیل استفاده کنید.
خمیر باید به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود.
ارسال دیدگاه