بیسکویت /طرز تهیه بیسکویت بای بازاری

سه‌شنبه 21 دی 1400 آشپزی
byskowet bay

بیسکویت بای یکی از انواع بیسکوئیت های خوشمزه بازاری است که معمولا به صورت دو رنگ تهیه می شود.در بخش آشپزی مجله دایان با تهیه بیسکویت بای با ما همراه باشیدو همچنین طرز تهیه کوکی شکلاتی و بیسکویت لیمویی و کیک دینک دانگ را مشاهده کنید.

مواد لازم بیسکویت های بای

  • آرد: ۲۱۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ¼ قاشق چایخوری
  • کره :۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ¼ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکلات چیپسی به مقدار کافی

 

بیسکویت بای

بیسکویت بای

طرز تهیه بیسکویت های بای

  1. برای تهیه  بیسکویت  بای باید 2 رنگ خمیر تهیه کرد .
  2. برای تهیه  بیسکویت یا کیک باید مواد اولیه را نیم ساعت ( 30 دقیقه ) قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا مواد به دمای محیط برسند.
  3. آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
  4. قالب یا سینی فر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید و کنار بگذارید
  5. فر را 15 دقیقه قبل از پخت شیرینی یا کیک روشن کنید تا گرم شود.
  6.  یک کاسه مناسب انتخاب کنید.آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر درون کاسه بریزیدو مخلوط کنید و 2 تا 3 بار الک کنید وکنار بگذارید.
  7.  ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را در ظرف جداگانه بریزید و کنار بگذارید.
  8.  کره که به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب بریزید، سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا روشن و سبک شود. با لیسک دور کاسه را دور گیری می کنیم تا مواد به صورت یکنواخت زده شوندسپس  وانیل و تخم مرغ به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و دوباره با دور تند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
  9. حالا مخلوط آرد الک شده  را طی 2  تا 3 مرحله به مخلوط کره اضافه مکنید و با لیسک مخلوط  کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را نباید ورز دهید که به روغن بیفتد چون بیسکویت ها سفت می شوند.
  10. حال  خمیر  بدست آمده را به ۲ قسمت مساوی تقسیم  کنید، سپس به یکی از قسمت های خمیر ۱ قاشق از مخلوط آرد که ابتدا کنار گذاشتید اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید، اگر خمیر شل بود کمی دیگر آرد اضافه کنید
  11. به قسمت دیگر خمیر پودر کاکائو را اضافه کنید،و با لیسک پود کاکائو را به خورد خمیر دهیدو اگر  خمیر شل بود دوباره مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیری نرم و بدون ترک در کاسه جمع شود.
  12.  حال 2 خمیر سفید و و قهوه ای داریم .
  13. مقداری از خمیر سفید بر دارید و به اندازه فندق در دست گرد کنیدو خمیرهای سفید گرد شده را در یک سینی قرار دهید.
  14.  از خمیر کاکائویی  به اندازه فندق بردارید و در دست گرد کنید  و کنار خمیر سفید قرار  دهید.
  15. حالا به ترتیب یکی درمیان خمیر ها را به صورت دایره کنار هم بچینیدو با فشار دست از وسط خمیر را به هم نزدیک کنید، سپس وسط خمیر را با شکلات چیپسی پر کنید و با لبه های خمیر روی شکلات چیپسی را بپوشانید.
  16. در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  17.  سینی فر را کمی با پرس چرب کنید ، خمیر ها  آماده شده را با فاصله از هم , درون سینی فر بچینیدو  درون یخچال قرار دهیدو اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. در ادامه پس از گذشت این زمان بیسکویت ها را درون فر قرار دهید، سپس اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا بپزند.
  18. در آخرپخت ، بیسکویت ها را با چاقو امتحان  کنید، در صورتی که بیسکویت ها  تکان خوردندآنها  پخته شده اند، سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
  19. این بیسکویت با چای زعفرانی طعم  بی نظیر دارد .
طرز تهیه شیرینیِ قطاب - دایان
keak

طرز تهیه کیک ساده با طعم کارامل

shamy kabab

طرز تهیه شامی کباب اصفهانی در تابه و فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا