طرز تهیه بوفالو وینگز خوشمزه و لذیذ

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۵ ۱۵ ۵۳ ۲۱

اگر به دنبال یک دستور غذایی ساده و خوشمزه برای تهیه بوفالو وینگز هستید، این مقاله مناسب شماست. این غذا به عنوان یک فست فود محبوب در آمریکا شناخته می‌شود و می‌تواند حس خوبی را برای شما به ارمغان آورد.

مواد لازم برای تهیه بوفالو وینگز

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • نصف فنجان آرد
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل قرمز
  • یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
  • ۱۰ تا ۱۵ عدد بال مرغ
  • مقداری روغن برای سرخ کردن بال‌ها
  • ۵۰ گرم کره
  • به مقدار لازم سس قرمز تند
  • به مقدار لازم فلفل سیاه
  • مقداری پودر سیر

بوفالو وینگز

طرز تهیه بوفالو وینگز

مرحله اول: آرد، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. بال‌های مرغ را تمیز کرده و داخل یک ظرف شیشه‌ای پیرکس قرار دهید. سپس مخلوط را به بال‌ها اضافه کرده و روی آن‌ها را سلفون کشیده و به مدت ۹۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: مقداری روغن را داخل یک تابه بریزید تا بال‌ها را در آن سرخ کنید. میزان روغن باید طوری باشد که روی بال‌ها را بپوشاند. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای سرخ شدن بال‌ها کافی است. به طور مرتب بال مرغ را زیر و رو کنید تا مغز پخت شوند. سپس آن‌ها را در ظرفی قرار دهید و سس را آماده کنید.

مرحله سوم: در ظرف دیگری کره، سس قرمز تند، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملاً آب شود و تمام مواد با هم مخلوط شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر: بال‌های سرخ شده را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید قرار داده و سس حاصل شده را روی آن‌ها بریزید تا سس به خورد بال‌ها رفته و روی آن‌ها را به خوبی بپوشاند و سپس آن را سرو کنید.

این فست فود هم خوشمزه است و هم به سادگی تهیه می‌شود و غذای مورد علاقه بسیاری از سلبریتی‌ها است. پس در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۶ ۲۰ ۱۶ ۳۵

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی یزدی خوشمزه و مقوی

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه ترامیسو با بیسکویت پتی بور خوشمزه و راحت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا