دستور پخت بورک سیب زمینی ترکیه ای

شنبه 14 اسفند 1400 آشپزی
بورک سیب زمینی ترکیه ای

بورک سیب زمینی ترکیه ای

این غذای خوشمزه نه تنها در ترکیه بلکه در اکثر کشور های دنیا طرفدار دارد، بستگی به موادی که در آن استفاده میکنید در وعده های مختلف می توان آن را سرو کرد!

مواد لازم برای تهیه بورک سیب زمینی

  • سیب زمینی  3 عدد
  • خمیر هزارلا یا نان یوفکا1 عدد
  • نمک، فلفل و کنجد
  • جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
  • کره
  • نمک، فلفل و کنجد
بورک سیب زمینی ترکیه ای

بورک سیب زمینی ترکیه ای

طرز تهیه بورک

  1. ابتدا اجازه دهید سیب زمینی‌ها کاملا آب‌پز شوند و پس از سرد شدن با رنده درشت رنده بزنید.
  2. در ادامه پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید میزان پنیر پیتزا را تا ۱۰۰ گرم نیز افزایش دهید.
  3. اکنون جعفری را نیز به مابقی مواد بیفزایید.
  4. در صورت تمایل می‌توانند ۱۰۰ گرم پنیر سفید را در این مرحله اضافه کنید، اما اگر طعم آن با ذائقه شما سازگار نیست، از آن استفاده نکنید.
  5. در این مرحله نمک و فلفل را به مواد اضافه می‌کنید و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. اکنون محتویات بورک سیب زمینی آماده است.
  6. اگر از نان یوفکا استفاده می‌کنید، یک ورق آن را بردارید و با قلم‌مو روی سطح آن را کره آب شده بزنید.
  7. اکنون مقداری از مواد را برداشته در نان یوفکا گذاشته و مانند لقمه بپیچید.
  8. در صورتی که از خمیر هزارلا استفاده می‌کنید، آن را با وردنه پهن نمایید تا قطر خمیر به نیم سانتیمتر برسد. سپس خمیر را در اندازه‌های ۷ در ۱۰ سانتیمتر برش بزنید. البته بسته به سلیقه خودتان می‌توانید این اندازه را تغییر دهید.
  9. پس از برش خمیر سه برش کوچک به طوریکه خمیر از هم باز نشود، روی نان بزنید. اکنون مقداری از مواد را بردارید و در نان بگذارید و مانند لقمه بپیچید.
    زرده و سفیده یک عدد تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.
  10. یک سینی فر را کمی چرب کنید و بورک‌ها را درون آن قرار دهید. با قلم‌مو مقداری از زرده تخم مرغ را روی بورک‌ها بزنید.
  11. روی هر یک از بورک‌ها مقداری کنجد بپاشید تا بعد از پخت ظاهر زیباتری پیدا کنند.
  12. اگر از نان یوفکا استفاده کرده‌اید، سینی را در پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  13. چنانچه از خمیر هزارلا استفاده می‌کنید، سینی را در پنجره وسط فر با حرارت ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید.
بورک سیب زمینی ترکیه ای

بورک سیب زمینی ترکیه ای

دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

دستور پخت خورشت فسنجان با مرغ

نحوه پخت کاپ سیب زمینی پنیری

دستور پخت استیک سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا