6 دستور پخت انواع  بوراک خوشمزه ترکیه (Burek)

یکشنبه 8 بهمن 1402 آشپزی
بوراک

انواع  بوراک ترکیه

بوراک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید.

تهیه خمیر بورک قسمت مهم و اصلی این دستور غذایی است. خمیر باید به خوبی ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود.

طرز تهیه  بوراک کاپ میلفوی

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: 12 عدد
  • هویج (رنده شده): 2 عدد
  • کدو سبز (رنده شده): 2 عدد
  • برگ ج0عفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • شبت (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
  • برگ نعناع (خرد شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
  • آرد: 4 قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پنیر فتا (خرد شده): 50 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

Capture 15

طرز تهیه:

خمیر هزار لا را به مدت 5 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. کدو سبز را رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دادن بگیرید.

کدوی رنده شده، هویج رنده شده، برگ جعفری، شبت و نعناع خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، آرد، پنیر فتای خرد شده، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه و مخلوط کنید.

هر 4 لایه خمیر هزارلا را روی هم قرار دهید و در داخل قالب مافین چرب شده با روغن یا کره بگذارید، طوری که اضافه خمیر از لبه های قالب آویزان باشد.

مخلوط سبزیجات را در حفره های خمیر بریزید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.

آنها را از قالب درآورده و حدود 10 دقیقه دیگر به پخت آنها در فر ادامه دهید. سپس سرو کنید.

طرز تهیه بوراک  اسفناج

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • آب: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

  • برگ اسفناج (تازه): 300 گرم
  • پنیر ریکوتا (رنده شده): یک پیمانه
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • پیازچه تازه (قسمت سبزرنگ): 4 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

مواد اضافی:

  • کره (ذوب شده): یک قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد

 

Capture 13

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی برگ اسفناج و قسمت سبزرنگ پیازچه را خرد کنید وب ا پنیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده مخلوط کنید.

برای تهیه خمیر، آرد، تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر را به چهار قسمت کرده و هر یک را روی سطح کار با وردنه ورز دهید.

سینی فر را چرب کرده و یک لایه خمیر در آن قرار دهید. مقداری کره ذوب شده روی آن بمالید. مخلوط اسفناج را روی خمیر پخش کنید. سه لایه دیگر خمیر را نیز با کره ذوب شده چرب کرده و روی لایه اسفناج قرار دهید.

زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیر بمالید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بورک طلایی و برشته شود. سپس برش داده و سرو کنید.

طرز تهیه بوراک گوشت و سبزیجات

 

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: 6 ورقه
  • گوشت گوسفندی (بدون چربی): 300 گرم
  • پیاز درشت (خرد شده): یک عدد
  • کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
  • هویج (ریز خرد شده): یک عدد
  • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • دانه خشخاش یا کنجد: 3 قاشق سوپ خوری
Capture 9

طرز تهیه:

کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. گوشت ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت برشته شود.

هویج و نخود فرنگی را اضافه کنید. (در صورت نیاز مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.) ورقه های خمیر هزارلا را روی سطح کار قرار داده و مخلوط گوشت را وسط هر یک از آنها بریزید.

آنها را مطابق سلیقه خود بپیچانید و به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال دهید.

روی آنها زرده تخم مرغ کمی زده شده بمالید و دانه خشخاش یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

 

طرز تهیه بوراک تره فرنگی

 

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 3 پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • سرکه: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 2 قاشق چای خوری
  • آب: یک پیمانه
  • کره (ذوب شده): 250 گرم

مواد لازم میانی:

  • تره فرنگی (ریز خرد شده): یک کیلوگرم
  • روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم

Capture 11

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. آب را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید.

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و تره فرنگی ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز پودر شده، نمک، زیره و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را به اندازه قالب پای پهن کنید.

هشت قسمت از خمیر را در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.) مخلوط تره فرنگی را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.

بقیه لایه های خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار داده و سپس روی مخلوط تره فرنگی قرار دهید.

کره ذوب شده باقیمانده را روی آخرین لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

طرز تهیه بوراک پای گوشت

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی (نگینی خرد شده): 500 گرم
  • روغن: 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (خرد شده): یک عدد
  • فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
  • فلفل سبز (خرد شده): 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 4 پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • آب: یک دوم پیمانه
  • نمک: به م
  • قدار لازم
  • روغن: یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری

Capture 12

طرز تهیه:

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت را از قبل جداگانه پخته و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا برشته شود.

فلفل قرمز، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بزنید.

برای تهیه خمیر، آرد، نمک، یک دوم پیمانه روغن، شیر و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

خمیر را حدود 10 دقیقه استراحت دهید و سپس با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به اندازه قالب پای پهن کنید. خمیر را به قالب پای انتقال دهید.

یک قاشق سوپ خوری روغن باقیمانده را روی خمیر بمالید و قسمت وسط خمیر را کمی گود کنید.

مخلوط گوشت را روی خمیر پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

 

طرز تهیه بوراک گردویی

مواد لازم:

  • آرد نخودچی: یک پیمانه
  • آرد: یک پیمانه
  • ماست: یک قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
  • آب: یک پیمانه

مواد لازم سس:

  • ماست: 3 قاشق سوپ خوری
  • ارده: 3 قاشق سوپ خوری
  • گردو (خرد شده): 200 گرم
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

Capture 14

طرز تهیه:

آرد نخودچی، آرد و آب را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. ماست، تخم مرغ و روغن زیتون را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را پهن کنید.

هر قسمت خمیر را از وسط تا کنید. برای تهیه سس ماست و ارده را با هم مخلوط کرده و روی خمیر بمالید. گردوی درشت خرد شده را روی آنها بپاشید و رول کنید.

رول های خمیر را برش داده و روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در سینی فر بچینید و حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

آش آلو یزدی

آش آلو یزدی غذاهای سنتی استان یزد

Capture 41

طرز تهیه نافله خوزستانی غذای سنتی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا