طرز تهیه بورانی کنگر، یک پیش غذای خوشمزه و دلچسب

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
بورانی کنگر

با ما با طرز تهیه بورانی کنگر همراه باشید. این پیش غذای خوشمزه، با طعم و مزه خاص خود می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد. وقتی هنوز سبزیجات متنوعی در دسترس است، چرا به سراغ بورانی کنگر نروید؟

بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می‌شود هم با پلوقاطی‌ها.

مواد لازم:

  • نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
  • 2/1 2 پیمانه ماست
  • 1 بوته سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 2/1 پیمانه آب
  • گل سرخ برای تزئین

طرز تهیه طرز تهیه بورانی کنگر:

ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.

حبه‌های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می‌شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.

در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید.

پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.

در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.

حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. سپس بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که بورانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • کنگر ماست جزو پیش غذا – بورانی و پوره می‌باشد.
  • زمان آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 20 دقیقه است.
  • زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه می‌باشد.
  • کنگر ماست را می‌توانید در وعده پیش غذا سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب می‌باشد.
کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و راحت

پای اسفناج

طرز تهیه پای اسفناج با پنیر خوشمزه یونانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا