طرز تهیه بورانی کنگر

یکشنبه 9 آبان 1400 آشپزی
بورانی کنگر

با ما با طرز تهیه بورانی کنگر همراه باشید.

وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟

بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

مواد لازم:

  • نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
  • 2 /1 2 پیمانه ماست
  • 1 بوته سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 2 /1 پیمانه آب
  • گل سرخ برای تزئین

 

طرز تهیه طرز تهیه بورانی کنگر :

ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.

حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود.

پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.

در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید.

پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.

در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.

حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  •     كنگر ماست جزو پیش غذا – بورانی و پوره میباشد
  •     زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
  •     و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  •     كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  •     توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
ماده های غذایی که بهتر از قهوه بیدارتان می‌کند

شیوه ای متفاوت برای طبخ تخم مرغ

غذاهای پروتئین دار

چهار خوراک سریع با تن ماهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا