در دنیای شیرینیپزی، استفاده از خامه فرم گرفته متداول است، اما امروز ما به شما پیشنهاد میدهیم که از کرم نارگیل استفاده کنید. این کرم خوشمزه میتواند جایگزین مناسبی برای خامه باشد و طعم لذیذی به کیکها و دسرهای شما ببخشد.
مواد لازم:
- آب ¼ پیمانه
- شیر 1پیمانه
- پودر نارگیل ½ پیمانه
- شکر ¼ پیمانه
- خامه 200 گرم
- پودر ژلاتین 3 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را داخل آب ریخته و روی حرارت کاملا ذوب میکنیم تا ذراتش درون آب نامشخص شود. سپس خامه را در ظرفی ریخته و هم میزنیم تا رقیق شود. بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
سپس شکر و پودر نارگیل را اضافه کرده و هم میزنیم. ژلاتین که کمی سرد شده را به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم. مواد حاصل را در قالب ریخته و در یخچال میگذاریم تا بگیرد.
نکات:
بهتر است قالب حتما چرب شود. در صورت تمایل ۱ قاشق آرد ذرت هم به کرم اضافه کنید تا قوام بیشتری داشته باشد. پیشنهاد میشود به جای پودر نارگیل از نارگیل تازه رنده شده استفاده کنید و به جای آب از شهد خود نارگیل (آب نارگیل) استفاده کنید. این کرم کاربرد زیادی دارد و میتواند روی کیک و شیرینی یا حتی بستنی استفاده شود. همچنین میتوانید به جای خامه زده شده هم از آن استفاده کنید.
ارسال دیدگاه