فصل فصله پیاز است و بسیاری از افراد عادت دارند تا پیاز را به مقدار زیاد سرخ کنند و هر بار که به پیاز داغ نیاز دارند از ذخایر قبلی استفاده کنند. اما من معمولاً از پیاز تازه برای تهیه غذاهایم استفاده میکنم و کمتر به پیاز سرخ کرده احتیاج پیدا میکنم.
اما تجربه به من ثابت کرده که گاهی اوقات که بسیار عجله دارم و میخواهم غذایم سریع آماده شود، این ذخایر میتوانند بسیار کمککننده باشند.
بهترین روش سرخ کردن پیاز
مواد لازم:
- روغن نیم کیلو
- پیاز 1 کیلو
- زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق غذاخوری
- آب به میزان لازم
طرز تهیه سرخ کردن پیاز :
روش کار بسیار ساده است. ابتدا پیازها را با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را به جوش بیاورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
حال پیازها را در آن بریزید و چند دقیقهای زمان دهید. به محض اینکه پیازها شفاف شدند و کمی رنگشان تیره شد (حدود چهار تا پنج دقیقه کافی است) آبکش کنید.
سپس در ماهیتابهای که گنجایش پیازها را داشته باشد روغن بریزید و منتظر بمانید تا روغن کاملاً داغ شود.
پیازها را در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط (طوری که جلز و ولزش را بشنوید) سرخ کنید. به محض اینکه رنگشان طلایی شد، گاز را خاموش کنید. زیرا پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشود و رنگش تیرهتر میشود.
بعد در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن پس بدهد. البته زمانی که در آبکش ریختید، کمی هم بزنید تا پیازهای زیرین شل و وا رفته نشوند.
به همین سادگی میتوانید پیاز بسیار زیبایی تهیه کنید که برای تزیین انواع آش و غذاهای مختلف میتواند عالی باشد.
ارسال دیدگاه