طرز تهیه سرخ کردن پیاز خوشمزه و کاربردی

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
سرخ کردن پیاز

فصل فصله پیاز است و بسیاری از افراد عادت دارند تا پیاز را به مقدار زیاد سرخ کنند و هر بار که به پیاز داغ نیاز دارند از ذخایر قبلی استفاده کنند. اما من معمولاً از پیاز تازه برای تهیه غذاهایم استفاده می‌کنم و کمتر به پیاز سرخ کرده احتیاج پیدا می‌کنم.

اما تجربه به من ثابت کرده که گاهی اوقات که بسیار عجله دارم و می‌خواهم غذایم سریع آماده شود، این ذخایر می‌توانند بسیار کمک‌کننده باشند.

بهترین روش سرخ کردن پیاز

مواد لازم:

  • روغن نیم کیلو
  • پیاز 1 کیلو
  • زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه سرخ کردن پیاز :

روش کار بسیار ساده است. ابتدا پیازها را با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را به جوش بیاورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.

حال پیازها را در آن بریزید و چند دقیقه‌ای زمان دهید. به محض اینکه پیازها شفاف شدند و کمی رنگشان تیره شد (حدود چهار تا پنج دقیقه کافی است) آبکش کنید.

سپس در ماهیتابه‌ای که گنجایش پیازها را داشته باشد روغن بریزید و منتظر بمانید تا روغن کاملاً داغ شود.

پیازها را در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط (طوری که جلز و ولزش را بشنوید) سرخ کنید. به محض اینکه رنگشان طلایی شد، گاز را خاموش کنید. زیرا پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ می‌شود و رنگش تیره‌تر می‌شود.

بعد در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن پس بدهد. البته زمانی که در آبکش ریختید، کمی هم بزنید تا پیازهای زیرین شل و وا رفته نشوند.

به همین سادگی می‌توانید پیاز بسیار زیبایی تهیه کنید که برای تزیین انواع آش و غذاهای مختلف می‌تواند عالی باشد.

کیک کادایف

طرز تهیه کیک کادایف خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای

کیک براونی

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و راحت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا