طرز تهیه بنافی پارفه خوشمزه برای مهمانی‌ها

سه‌شنبه 6 خرداد 1404 آشپزی
پارفه؛ دسری مخصوص میهمانی ها آشپزی

برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها، بنافی پارفه یکی از دسرهای لذیذ و خاص است که مطمئناً همه را شگفت‌زده خواهد کرد. با طعمی دلپذیر و جذاب، این دسر به سادگی تهیه می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از روش‌های زیر از مهمان‌های خود پذیرایی کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه بنافی پارفه

  • کره: 50 گرم
  • شکر قهوه ای: 20 گرم
  • بیسکوییت دایجستیو ساده (پودرشده): 200 گرم
  • خامه قنادی (فرم گرفته): 150 گرم
  • *دلسه دولچه: 150 گرم
  • موز (حلقه ای خردشده): 2 عدد متوسط
  • شکلات (رنده شده): 1 ق س
بنافی پارفه؛ دسری مخصوص میهمانی ها

*روش تهیه دلسه دولچه: 1 عدد قوطی شیرعسلی را به مدت 5 ساعت داخل قابلمه‌ای حاوی آب روی حرارت ملایم بگذارید، سپس در آن را باز کرده و استفاده کنید.

روش تهیه بنافی پارفه

  1. تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره را درون آن ریخته تا ذوب شود.
  2. کره (ذوب شده) و شکر قهوه‌ای را به پودر بیسکوییت افزوده و مخلوط کنید.
  3. خامه را در یک قیف با سرماسوره شکوفه و دلسه دولچه را درون قیف دیگری بریزید.
  4. کف ظرفی (یا ظرف‌های تک نفره) مقداری از مخلوط پودر بیسکوییت و کره بریزید.
  5. روی مخلوط بیسکوییت و کره، مقداری دلسه دولچه قیف بزنید. بعد یک ردیف موز روی مخلوط آن بچینید.
  6. خامه را روی موز قیف بزنید. سپس به همان ترتیب قبلی یک لایه دیگر از مواد بچینید؛ به طوری که لایه آخر، خامه باشد. بعد روی آن را با مقداری شکلات رنده شده تزیین کنید.
  7. ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

با رعایت نکات فوق، می‌توانید بنافی پارفه را به یک دسر فوق‌العاده لذیذ تبدیل کنید و از آن لذت ببرید.

پای چوپان

طرز تهیه پای چوپان خوشمزه و ساده

کباب دیگی

کباب دیگی خوشمزه و معطر، یک انتخاب عالی برای شام

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا