طرز تهیه بستنی انبه خانگی خوشمزه

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
bastany anbe

در روزهای گرم تابستانی و قرنطینه، با امکانات موجود در خانه، می‌توانید خوراکی‌های سالم و خوشمزه تهیه کنید. بستنی انبه یک انتخاب خوشمزه و آسان است. حالا که فصل انبه است، تهیه این دسر خوشمزه را از دست ندهید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بستنی انبه خوشمزه همراه باشید.

بستنی انبه

مواد لازم برای تهیه بستنی انبه خانگی

* مواد لازم برای ۶ نفر *

  • شیر عسل 1 قوطی 400گرم
  • رنگ زرد خوراکی چند قطره
  • خامه قنادی 2 پیمانه
  • انبه بزرگ 2 عدد

طرز تهیه بستنی انبه ی خانگی

  1. برای تهیه بستنی انبه ابتدا پوست انبه را گرفته و به قطعات ریز خرد کنید. سپس قطعات انبه را درون مخلوط کن ریخته و پوره کنید. پوره به دست آمده را در قابلمه‌ای نچسب روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، حجم پوره تقریبا نصف می‌شود. در این زمان اگر با قاشق خطی روی پوره بکشید، اثر آن حدود ۱ ثانیه باقی می‌ماند و سپس محو می‌شود. پوره انبه آماده است، آن را از روی شعله برداشته تا خنک شود.
  2. پوره انبه خنک شده را با شیرعسلی در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید. در صورت تمایل رنگ خوراکی را اضافه کرده و هم بزنید. خامه قنادی را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. خامه فرم گرفته را به تدریج به پوره انبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
  3. مخلوط بستنی انبه را در ظرف درب دار (ترجیحا شیشه ای) قرار دهید و در فریزر بگذارید. پس از گذشت ۱۲ ساعت، بستنی انبه شما آماده است. کافی است ۵ دقیقه قبل از سرو آن را از فریزر خارج کنید و میل کنید.

نکته: برای تنظیم طعم، می‌توانید مقدار عسل را به دلخواه کم یا زیاد کنید.

نان شکم پر

طرز تهیه نان شکم پر مکزیکی خوشمزه و آسان

انواع خمیر ترش و روش درست کردن آن در منزل

چرا خمیر ترش در پخت نان اهمیت دارد؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا