آموزش طرز تهیه بستنی انبه رژیمی با طعمی فوق‌العاده

پنج‌شنبه 18 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 39

در این بخش می‌خواهیم طرز تهیه بستنی انبه را برای افراد رژیمی آموزش دهیم. با تهیه این بستنی خوشمزه، از طعم شیرین و خنک انبه لذت ببرید.

مواد لازم:

  • 2 عدد انبه
  • یک کیلو ماست کم چربی
  • نصف پیمانه آب پرتقال
  • برای سس انبه:
  • 2 عدد انبه
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه

طرز تهیه:

انبه‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. پس از آنکه دور ظرف کریستال‌های یخ پدیدار شد، ظرف را از فریزر خارج کرده و بستنی را خوب هم بزنید. این کار موجب می‌شود بستنی حالت یخی نداشته باشد. دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود. حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن، بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.

برای تهیه سس:

انبه‌ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید. سپس انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد. سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود. بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته و سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید.

Capture 79

آشنایی با غذاهای ژاپن: سفر به دنیای طعم ها

Capture 28

غذاهای شب عید: لذت و طعم بی‌نظیر در سفره ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا