بز قورمه کرمانی خوشمزه و مقوی+طرز تهیه

شنبه 25 مرداد 1399 آشپزی

بز قورمه کرمانی

بز قورمه کرمانی غذایی است که با وجود طعم خاص و خاصیت غذایی فراوانش، هنوز راهش را به سفره بسیاری از ایرانی‌ها وارد نکرده است. بز قرمه کرمانی، غذایی کامل است که با ترکیب گوشت، نخود و کشک آماده می‌شود. دربخش آشپزی دایان، طرز تهیه بز قرمه را به شما آموزش می‌دهیم؛با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بز قرمه

  1. گوشت گردن گوسفندنیم کیلو
  2. نخودیک پیمانه
  3. پیازدو عدد درشت
  4. نعناع خشک دو قاشق غذاخوری
  5. زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
  6. سیرچهار حبه
  7. کشک یک فنجان

بیشتر بدانید؛طرز تهیه خورش کرفس با مرغ 

بز قورمه کرمانی

بیشتر بخوانید ؛طرز تهیه خورش غوره مسما

طرز تهیه بز قرمه کرمان

اگر از کشک خشک استفاده می‌کنید،از شب قبل  صد گرم کشک را در کاسه بریزید و رویشان آب جوش بریزید تا آرام آرام نرم شوند. پس از آنکه کشک‌ها خوب خیس خوردند و نرم شدند، آنها با آب داخل کاسه در مخلوط‌کن بریزید تا  یک دست شود. اما اگر استفاده از کشک ساییده آماده برایتان آسان‌تر است، می‌توانید از کشک ساییده استفاده کنید.

نخود را از شب قبل خیس کنید و صبح آبش را عوض کنید.  سپس نخود را یک دور بجوشانید و آبش را خالی کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در مقدار کمی روغن خوب سرخ کنید ، در آخر کار سیر له شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس گوشت را در قابلمه بریزید و به شکلی تفت دهید که آبش جمع شود . به گوشت زردچوبه و فلفل سیاه بزنید، نخود جوشانده و دو لیوان آب را در قابلمه بریزید و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید. بعد از گذشت دو ساعت از پخت، نمک را اضافه کنید.
یک ساعت بعد وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد، با گوشت کوب دستی مواد را خوب بکوبید.از گوشت کوب برقی استفاده نکنیدبعد از آنکه گوشت و نخود را خوب کوبیدید، کشک را اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک ربع با هم بجوشد ، سپس روی غذا را با سیر داغ و پیاز داغ، کشک و نعناع داغ تزیین کنید. برای تزیین بز قرمه می‌توانید از گردوی خرد  شده استفاده کنید.

چند نکته :

  • بز قرمه را می‌توانید  با نان سنگک سرو کنید اما در صورت تمایل می‌توانید آن را مثل یک نوع خورشت با برنج میل کنید.
  • بز قرمه اصل را با گوشت بزقاله آماده می‌کنند اما یکی دیگر از گوشت‌های مناسب برای تهیه این غذا، گوشت گردن گوسفند است،

نوش جان

کیک روانی خوشمزه ترکیه (کیک شربتی ) +طرز تهیه

طرز تهیه چیپس،پنیر،فیله مرغ در ماکرو فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا