طرز تهیه برگر خوشمزه و نازک در خانه

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 50

برگر باریک یکی از لذیذترین دستورهای غذایی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. این برگر خوشمزه و نازک بر روی نان‌های برشته سرو می‌شود و طعمی مشابه برگرهای رستورانی دارد.

مواد لازم برای برگر :

  • گوشت چرخ کرده ۵۷۰ گرم
  • روغن قدری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد
  • کره ۴ قاشق چای خوری
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • پیاز سفید ۱/۴ پیمانه
  • خیار شور ۱ عدد
  • کاهو ۱ پیمانه
  • سس خردل ۴ قاشق چای خوری
برگر باریک

طرز تهیه برگر:

1- گوشت را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید، آن‌ها را گرد کرده، بین ۲ کیسه پلاستیکی گذاشته و با وردنه به قطر ۱۴ سانتی متر و پهنای حدود ۸ میلی متر باز کنید.

2- مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را گرم کنید. به همبرگرها از ۲ سمت کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن‌ها را برای حدود ۳ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید، همبرگرها را بچرخانید، روی آن‌ها یک ورقه پنیر بگذارید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

3- روی قسمت برش خرده نان‌ها کمی کره بمالید و آن‌ها را در ماهیتابه گریل، برای حدود ۱ دقیقه برشته کنید.

4- همبرگرها را به همراه پیاز، خیارشور، کاهو و سس خردل بین برش‌های نان گذاشته و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر باریک:

1– نان‌ها را از وسط نصف کنید.

2– پیاز را پوست گرفته نگینی خرد کنید.

3– خیار شور را به شکل ورقه‌های نازک برش دهید.

4– کاهو را خرد کنید.

Capture 31

طرز تهیه کیک بادام خوشمزه و لطیف در خانه

Capture 36

طرز تهیه مافین ماکارونی پنیری خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا