غلات کامل مانند برنج قهوه ای بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل میدهند و به عنوان یکی از سالمترین مواد غذایی معرفی میشوند که همه گروههای سنی باید از آن بهرهمند شوند. برنج قهوه ای به عنوان یک نوع طبیعی و تصفیهنشده، خواص سلامتی زیادی دارد که باعث شده بسیاری از افراد آن را به برنج سفید ترجیح دهند.
برنج قهوه ای سرشار از فیبر است و 14 درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین میکند که برای پیشگیری از سرطان روده و سینه بسیار مؤثر است. همچنین این برنج منبع خوبی از منگنز و سلنیوم است که در متابولیسم بدن نقش کلیدی دارند.
این ماده غذایی سلامت استخوانها را بهبود میبخشد و از افزایش وزن جلوگیری میکند، به طوری که افرادی که برنج قهوه ای را مصرف میکنند، به طور قابل توجهی به وزن ایدهآل خود دست مییابند و آن را حفظ میکنند.
اونیگیری
مواد مورد نیاز:
- برنج قهوه ای: 1 پیمانه
- برنج سفید: 2 پیمانه
- اسفناج (پخته شده): 1 پیمانه
- آلبالو (پخته شده): 1 پیمانه
- هویج (رنده شده): 2 ق س
- کنجد: یک دوم پیمانه
- تخمه کدو: 2 ق س
- پنیر پارمزان: 1 ق س
- ماست موسیر چکیده: 1 ق س
- برگ نعنا (خرد شده): چند عدد
- سس سویا: 2 ق س
- سماق: 1 ق س
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش پخت برنج قهوه ای:
1. برنج قهوه ای را با 1 پیمانه آب و کمی نمک و سس سویا داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس در آن را بگذارید تا دم بکشد.
2. برنج سفید را با 2.5 پیمانه آب و کمی نمک کته کنید تا نرم و چسبنده شود.
3. با دستهایی چرب مقداری از برنج سفید را در دست صاف کرده و وسط آن را حفرهای ایجاد کنید، سپس آلبالو را در آن قرار دهید و برنج را دور آن ببندید.
4. کار را برای دیگر ترکیبات مانند کنجد و تخمه کدو تکرار کنید.
5. در نهایت اونیگیری را در ظرفی چیده و سرو کنید. این نوع کوفته برنجی یک غذای مشهور ژاپنی است.
ارسال دیدگاه