
برنج قهوهای یا برنج سفید
در اینجا نظریه برخی از کارشناسان باتجربه تغذیه را برای شما جمع آوری کرده ایم و به مقایسه برنج سفید و قهوه ای پرداخته ایم. این مطلب از سایت ام سی ان (MSN) برای شما عزیزان ترجمه شده است.

برنج قهوهای یا برنج سفید
نظر متخصص از کاسیا دی مولر
لیسانس تغذیه · 2 سال سابقه کار · برزیل
در واقع، تفاوت تغذیهای بین این دو برنج زیاد نیست، برنج قهوهای بیشتر فیبر و مواد معدنی دارد، اما مقدار آن بسیار کم است. بنابراین بهتر است آن را انتخاب کنید که بیشتر دوست دارید و با سالادی که همراه آن میخورید، مصرف کنید.
نظر متخصص از کارل بندر
کارشناسی ارشد: تغذیه بیوشیمیایی و مولکولی · 6 سال سابقه کار · ایالات متحده آمریکا
برنج قهوهای به دلیل داشتن بیشتر فیبر و کمتر پردازش نسبت به برنج سفید، به عنوان سالمتر به شمار میرود. داشتن بیشتر فیبر باعث میشود که برنج قهوهای شما برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید و دارای شاخص گلایسمیک کمتری است،
بنابراین قند خون شما بعد از مصرف آن نمیانفجرد و سپس سریعا کاهش پیدا نمیکند. به طور کلی، برنج قهوهای ممکن است کمی بیشتر مواد مغذی نسبت به برنج سفید داشته باشد، فقط به دلیل کمتر بودن پردازش. به طور کلی، برنج قهوهای سالمتر از برنج سفید است، اما رژیم غذایی سالم میتواند شامل هر دو نوع برنج باشد.
نظر متخصص از درو هملر
لیسانس تغذیه · 8 سال سابقه کار · کانادا
هر دو برنج قهوهای و سفید منبع غنی از کربوهیدرات هستند. با این حال، برنج قهوهای یک گرانول کامل است، به این معنی که پوسته و جوانه را دارد که مواد مغذی اضافی نسبت به برنج سفید فراهم میکند. برنج قهوهای دارای میزان بیشتری از ویتامین B1، B3 و B6، زینک، فسفر، آهن و منیزیم است.
از آنجا که برنج قهوهای پوسته دانه را دارد، بسیار بیشتر از برنج سفید در فیبر است که به مدیریت قند خون و وزن، سلامت دستگاه گوارش و قلبی عروقی کمک میکند و همچنین دارای آنتیاکسیدانهای زیادی است. برنج قهوهای حاوی اسید فیتیک است که ممکن است در جذب برخی مواد مغذی توسط بدن موثر باشد و در برخی افراد سبب سخت شدن هضم آن شود.
نظر متخصص از کیت ف. کین
لیسانس علوم بهداشتی (غذا و تغذیه) · 2 سال سابقه کار · استرالیا
برنج قهوهای اغلب سالمتر از برنج سفید است. پردازش کمتر به این معنی است که برنج قهوهای هنوز هم پوست برنج را داراست که منبع خوبی از ویتامین E، چربی های یک بار غیر اشباع و اسیدهای آمینه ضروری است. به دلیل اینکه برنج سفید پردازش بیشتری را تجربه میکند و این پوست خارجی را حذف میکند،
منجر به شکست های بیشتر و هضم سریعتر میشود که میتواند باعث افزایش سطح قند خون بیشتر از برنج قهوهای شود. اگرچه برنج سفید و برنج قهوهای حاوی کالری های مشابهی هستند، اما به دلیل محتوای فیبر بالاتر، فرد میتواند کمتر برنج قهوهای مصرف کند و باز هم احساس سیری کند. برنج قهوهای همچنین منبع بیشتری از منگنز، سلنیوم، منیزیم، ویتامین E، فسفر، پتاسیم و ویتامینهای گروه B است.
ارسال دیدگاه