10 نکته برای پخت بهترین براونی کدو حلوایی

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
براونی کدو حلوایی

براونی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه و سالم است که با ترکیب کدو حلوایی و مواد دیگر تهیه می‌شود. این دسر به دلیل طعم و عطر دلپذیرش مناسب برای تمام اعضای خانواده است.

مواد لازم برای تهیه براونی کدو حلوایی

  • آرد: 3/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • کره ذوب شده: 3/4 پیمانه
  • شکر: 1 و 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو: 1/4 پیمانه
  • چیپس شکلات: 1/2 پیمانه
  • پوره کدو حلوایی: 1/2 پیمانه
  • گردو خرد شده: 1/2 پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • میخک: 1/8 قاشق چایخوری
  • جوز هندی: 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه براونی کدو حلوایی

  1. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. در ظرف نسبتا گودی کره ذوب شده، شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و به کمک همزن برقی بزنید.
  3. تخم مرغ‌ها را با فاصله یک دقیقه به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
  4. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به خوبی ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
  5. در این مرحله مایه بروانی را به دو قسمت تقسیم کنید.
  6. به یک قسمت پودر کاکائو الک شده، نمک و چیپس شکلات را اضافه کنید.
  7. به قسمت دیگر پوره کدو حلوایی، دارچین، جوز هندی، میخک و گردو خرد شده را اضافه کنید.
  8. کف قالب مربعی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
  9. مقدار 1/2 پیمانه از مایه کدو حلوایی را کف قالب پخش کنید. سپس 1/2 پیمانه از مایه شکلاتی و به همین منوال تا انتها ادامه دهید.
  10. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید.
  11. اجازه دهید بروانی کدو حلوایی در قالب خود خنک شود و سپس به صورت مربعی برش بزنید.

نکته: می‌توانید برای طعم بیشتر از ادویه‌های دلخواه خود استفاده کنید.

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت

5 نکته برای انتخاب بهترین قسمت گوشت گوسفندی

سوپ پای مرغ

10 نکته برای تهیه بهترین سوپ پای مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا