طرز تهیه براونی بلک فارست خوشمزه و جذاب

یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 آشپزی
براونی

در این مطلب طرز تهیه براونی بلک فارست را به شما آموزش می دهیم. همانطور که از اسمش پیداست، کیکی کاکائویی و به رنگ تیره خواهیم داشت.

این براونی خوشمزه و باکلاس را درست کنید و با چای یا قهوه، از بعد از ظهر سرد زمستانی لذت ببرید.

اطلاعات لازم :

  • مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 20 دقیقه
  • میزان سرو: 4 تا 6 نفر

 

مواد لازم براونی:

  • پودر کاکائو: 50 گرم
  • آرد: 130 گرم
  • کره یا مارگارین: 100 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گردو (خردشده): 40 گرم
  • کمپوت گیلاس: یک قوطی
  • نمک: کمی (یک پنسه)

 

مواد لازم کرم:

  • پنیر ماسکارپونه: 125 گرم
  • پودر قند: 50 گرم
  • شکلات شیری: 80 گرم

 

طرز تهیه براونی

طرز تهیه براونی:

1. کره و شکر را در کاسه ای با دور کند همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. در حدی که فقط مخلوط شوند و از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید.

پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، به هم زدن ادامه دهید.

2. در آخر، آرد، نمک و گردو خرد شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کمپوت گیلاس را داخل آبکش ریخته و هسته آن را بگیرید. سپس داخل براونی ریخته و مخلوط کنید.

3. مواد را داخل قالب مربع 23 سانتیمتری ای که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.

 4. پس از پخت و خنک شدن، از قالب خارج کرده و با کاتر گرد حدود 4 سانتیمتری برش زده و کرم آماده را با ماسوره M1 داخل لایه های براونی ریخته و روی آن را با گیلاس و شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه کرم:

 پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست و کمی سبک شود.

سپس شکلات شیری را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده و پس از خنک شدن به پنیر زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرم یکنواختی حاصل شود.

نکات مهم در پخت براونی:

1- در پخت براونی، توصیه می شود از شکر دانه ریز استفاده کنید تا سریعا در مخلوط حل شود.

2- در دستوراتی که شامل کره و شکلات می باشند، بهتر است مخلوط این دو را با هم ذوب کنید و توجه کنید که این مرحله فقط در حد ذوب شدن گرما داده شود و از حرارت دادن بیش از اندازه و جوشاندن مخلوط جدا خودداری کنید.

3- در صورتی که از روش بن ماری (بخار آب) برای ذوب کردن شکلات استفاده می کنید، مراقب باشید که قطرات آب داخل مخلوط شکلات وارد نشود.

4- در کلیه مراحل، از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد بافت کیکی در براونی می شود.

5- در کلیه مراحل تهیه براونی، از دور کند همزن استفاده نمایید تا بافت مناسبی بدست آید.

6- قالب مورد استفاده، حتما باید به گونه ای انتخاب شود که پس از پخت، براونی ارتفاع مناسبی داشته باشد.

7- قالب را پیش از استفاده به خوبی چرب و آردپاشی نمایید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی، دیواره های قالب را نیز بپوشاند.

8- براونی، پس از پخت نیز بافت نرم و کمی خیس داشته و حتی ممکن است به چوب تست پخت نیز بچسبد. این امر در براونی عادی بوده و از پخت بیش از اندازه آن، خودداری نمایید.

9- ترک خوردن رویه براونی، می تواند در اثر دمای بالای فر و یا کاراملی شدن شکر باشد.

10- برای نگهداری براونی، از ظرف دردار استفاده شود و در دمای محیط نگهداری کنید و یا برای نگهداری در مدت بیشتر، آن را فریز نمایید.

همبرگر گیاهی

طرز تهیه همبرگر گیاهی خوشمزه و آسان

میان وعده های خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا