در این مطلب طرز تهیه براونی بلک فارست را به شما آموزش می دهیم. همانطور که از اسمش پیداست، کیکی کاکائویی و به رنگ تیره خواهیم داشت.
این براونی خوشمزه و باکلاس را درست کنید و با چای یا قهوه، از بعد از ظهر سرد زمستانی لذت ببرید.
- مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- مدت زمان پخت: 20 دقیقه
- میزان سرو: 4 تا 6 نفر
مواد لازم براونی:
- پودر کاکائو: 50 گرم
- آرد: 130 گرم
- کره یا مارگارین: 100 گرم
- شکر: 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- گردو (خردشده): 40 گرم
- کمپوت گیلاس: یک قوطی
- نمک: کمی (یک پنسه)
مواد لازم کرم:
- پنیر ماسکارپونه: 125 گرم
- پودر قند: 50 گرم
- شکلات شیری: 80 گرم
طرز تهیه براونی
طرز تهیه براونی:
1. کره و شکر را در کاسه ای با دور کند همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید. در حدی که فقط مخلوط شوند و از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید.
پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن، به هم زدن ادامه دهید.
2. در آخر، آرد، نمک و گردو خرد شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کمپوت گیلاس را داخل آبکش ریخته و هسته آن را بگیرید. سپس داخل براونی ریخته و مخلوط کنید.
3. مواد را داخل قالب مربع 23 سانتیمتری ای که کاغذ انداخته اید ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه کرم:
سپس شکلات شیری را روی بخار آب یا داخل ماکروویو ذوب کرده و پس از خنک شدن به پنیر زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید تا کرم یکنواختی حاصل شود.
نکات مهم در پخت براونی:
1- در پخت براونی، توصیه می شود از شکر دانه ریز استفاده کنید تا سریعا در مخلوط حل شود.
2- در دستوراتی که شامل کره و شکلات می باشند، بهتر است مخلوط این دو را با هم ذوب کنید و توجه کنید که این مرحله فقط در حد ذوب شدن گرما داده شود و از حرارت دادن بیش از اندازه و جوشاندن مخلوط جدا خودداری کنید.
3- در صورتی که از روش بن ماری (بخار آب) برای ذوب کردن شکلات استفاده می کنید، مراقب باشید که قطرات آب داخل مخلوط شکلات وارد نشود.
4- در کلیه مراحل، از هم زدن بیش از اندازه اجتناب کنید زیرا باعث ایجاد بافت کیکی در براونی می شود.
5- در کلیه مراحل تهیه براونی، از دور کند همزن استفاده نمایید تا بافت مناسبی بدست آید.
6- قالب مورد استفاده، حتما باید به گونه ای انتخاب شود که پس از پخت، براونی ارتفاع مناسبی داشته باشد.
7- قالب را پیش از استفاده به خوبی چرب و آردپاشی نمایید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی، دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
8- براونی، پس از پخت نیز بافت نرم و کمی خیس داشته و حتی ممکن است به چوب تست پخت نیز بچسبد. این امر در براونی عادی بوده و از پخت بیش از اندازه آن، خودداری نمایید.
9- ترک خوردن رویه براونی، می تواند در اثر دمای بالای فر و یا کاراملی شدن شکر باشد.
10- برای نگهداری براونی، از ظرف دردار استفاده شود و در دمای محیط نگهداری کنید و یا برای نگهداری در مدت بیشتر، آن را فریز نمایید.
ارسال دیدگاه