طرز تهیه براونی شکلاتی خوشمزه و لذیذ

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
براونی شکلاتی

براونی شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هاست که برای دوستداران شکلات یک گزینه عالی به حساب می‌آید. این کیک در شیکاگو طراحی شده و ترکیبی از بافت کیک و بیسکوییت را ارائه می‌دهد. در این مقاله به طرز تهیه این کیک خوشمزه می‌پردازیم.

مواد لازم:

  • 150 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
  • 200 گرم کره
  • 200 گرم شکر قهوه‌ای نرم
  • 150 گرم آرد خود گشاد شونده
  • 40 گرم پودر کاکائو الک شده
  • 3 عدد تخم‌مرغ بزرگ، زده شده
  • 50 گرم زغال اخته خشک
  • 100 گرم آجیل ماکادمیا (فندق استرالیایی)
  • 60 گرم سس کرن بری

دستور پخت:

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و یک قالب به ابعاد 20 در 20 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات تلخ را با کره در مایکروویو یا در یک کاسه ضد حرارت روی آب در حال جوش ذوب کنید. شکر، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و مخلوط شکلات و کره ذوب شده و سپس تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید. زغال اخته خشک و آجیل ماکادامیا را اضافه کنید، سپس سس کرن بری را هم بزنید. داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. به مدت 25-30 دقیقه بپزید و قبل از برش اجازه دهید تا خنک شود.

براونی شکلاتی، کرن بری و ماکادمیا

نکات اضافی: برای بهبود طعم و بافت براونی، می‌توانید از ادویه‌جات مختلف مثل دارچین یا وانیل استفاده کنید. همچنین می‌توانید روی براونی کمی شکلات ذوب شده بریزید تا جلوه‌ی زیباتری پیدا کند.

torshi zyton va gharch

طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ خوشمزه و سریع

ترشی زیتون

طرز تهیه ترشی زیتون عسلی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا