
سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است. همچنین در این هوای سرد می تواند شما را از سرماخوردگی محافظت کند. با طرز تهیه سوپ سرماخوردگی با ما همراه باشید .
مواد لازم:
- کره : 25 گرم
- پیازچه , خرد شده : 3 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
- سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
- عصاره مرغ : 2 پیمانه
- نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
- سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
- فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
- پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم
طرز تهیه :
کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچه ها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید . عصاره مرغ , نخود ها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود 2 ساعت به آرامی بجوشد .
فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت 20 دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .سوپ را به یک ظرف سوپ خوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسه های یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نان های مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
درصورت تمایل , شما می توانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آن ها را با آب سرد بپوشانید و به مدت 5 تا 8 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخود ها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان 30 الی 1 ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .
ارسال دیدگاه