خرمای مغزدار شکلاتی

سه‌شنبه 16 آذر 1400 آشپزی
خرما

یکی از گزینه های جدا نشدنی از سفره های افطار و سحر خرما هستش. این خرما های خوشمزه شکلاتی مناسب برای پذیرایی در ماه رمضان هستند و نکته مهم در این رسپی وجود شکلات تلخ است که مصرف ان از نظر کارشناسان تغذیه در بازه زمانی افطار تا سحر بسیار توصیه شده پس حتما این رسپی را با شکلات تلخ آماده کنید تا در کنار خواص بیشمار خرما و مغزها ارزش غذایی بالاتری داشته باشد.

مواد لازم:

  • خرما 24 عدد
  • بادام درختی (بدون نمک و بوداده شده) 24 عدد
  • شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) 1و 1/2 پیمانه
  • پودر بادام و پسته و… (تزیین) به مقدار لازم
  • دارچین 1 ق چ
  • روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و…) 1 ق چ

طرز تهیه خرمای مغزدار شکلاتی:

1-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.

2-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.

3-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.

4-همه خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.

5-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.

6-در لاینرهای شکلات قرار داده.

7-به مدت 2 ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.

نکات:

1- مقدار های ذکر شده به اندازه 24 عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.

2– در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.

3– استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود

4– داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.

5– برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.

6– بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.

7– اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود

8- حتما 10 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.

9 – در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.

10- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد. **

غذاهای محلی ایران

غذاهای محلی ایران

چهار چرای آشپزی

چهار چرای آشپزی!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا