بامیه پلو/ طرز تهیه بامیه پلو بامرغ

یکشنبه 30 مرداد 1401 آشپزی
bamye polo

بامیه پلو غذای خوشمزه جنوبی است که بسیار خوشمزه و پر خاصیت است و با گوشت مرغ و گوشت چرخی یا قلقلی شده و بدون گوشت تهیه میشود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه بامیه پلو با ما همراه باشید وهمچنین طرز تهیه خورش بامیه جنوبی با تمر هندی و خورش بامیه بدون گوشت را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه پلو

  • برنج ایرانی:  ۲.۵ پیمانه
  • بامیه ریز: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذا خوری
  • آب لیموترش: ۲ قاشق غذا خوری
  • فیله مرغ:  ۴ تکه
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
بامیه پلو با مرغ

بامیه پلو

طرز تهیه بامیه پلو با مرغ

  1.  برای تهیه بامیه پلو با مرغ ابتدا برنج را بسته به نوع آن با آب ولرم به مدت 2 تا 3 ساعت خیس کنید .
  2. بامیه ها( باید از بامیه های خیلی ریز استفاده کنید)با آب تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافه آن برود سپس با کمک چاقو با دقت قسمت دم بامیه را جدا کنید طوری برش بزنید که بامیه زخم نشود تا مایع لزج آن حین پخت خارج نشود .
  3.  یک تابه مناسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید  سپس پیاز نگینی شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. سپس  سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد بامیه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید ( می توانید بامیه را جدا سرخ کنید و به پیاز و سیر سرخ شده  اضافه کنید)
  4. سپس  رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنیدو تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.  کمی زعفران و آب لیموترش  و نمک و فلفل اضافه کنیدو به میزان یک استکان آب روی مواد بریزیدو در تابه را بگذارید تا بامیه بپزد  .
  5. تا بامیه می پزد,در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس فیله مرغ را که با نمک و فلفل مزه دار شده را در تابه سرخ کنید سپس به فیله مرغ آب لیموترش و زغفران اضافه کنید و مقداری کمی آب اضافه کنید تا فیله ها  به مدت 30 دقیقه پخته شود .
  6.  آب را به جوش بیاورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید سپس برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنیدتا نیم پز شودو برنج را آبکش کنید( کمی برنج را زنده تربردارید) و کف قابلمه ته دیگ دلخواه  قرار دهید و مقداری برنج بریزید و کمی از مخلوط بامیه ها و دوباره مقداری برنج اضافه کنید و لابه لا ادامه دهید تا برنج و مواد تمام شوددر انتها  فیله مرغ راروی برنج قرار دهید و کمی زعفران روی آن بریزید  و بامیه پلو را برای ۴۰ دقیقه دم دهید.
  7. بامیه پلو را در دیس بکشید و با ترشی و سبزی میل کنید.
شله بریان/ طرز تهیه شله بریان زیره اصفهانی

 

shire sibe

شیره سیب/ 2طزر تهیه شیره سیب یا عسل سیب درختی

بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن

8 تا از بهترین دمنوش ها برای کاهش وزن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا