
باقلوا شعریه شیرینی خوشمزه ای هست که به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه باقلوا شعریه با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و باقلوا یزدی و کیک باقلوارا مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه باقلوا شعریه
- رشته شعریه: ۲ بسته
- کره یا مارگارین گیاهی :۱۵۰ گرم
- شیر عسلی: ۱ و نیم پیمانه
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- گردو خرد شده: به مقدار کافی
- زعفران دم کرده: به مقدار کافی
- پودر پسته :به مقدار کافی
- پودر دارچین، پودر هل یا وانیل: به مقدار کافی
طرز تهیه باقلوا شعریه
- برای تهیه باقلوا شعریه رشته شعریه را درون بسته خودش با فشار دست خرد کنید سپس شعریه خرد شده را درون یک تابه مناسب بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا خامی رشته ها گرفته شود و تغییر رنگ دهد.
- زمانی که رشته ها طلایی شدند به آن کره یا روغن را اضافه کنیدو هم بزنید و کمی تفت دهید سپس خامه صبحانه و شیر عسلی و زعفران دم شده را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- . حال گردوی خرد شده را به همراه پودر دارچین، پودر هل یا وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند باید سرعت عمل داشته باشید تا شعریه ها سفت نشوند اگر احساس کردید که مواد سفت شده کمی شیر عسل اضافه کنید سپس مواد باقلوا شعریه را داخل قالب چرب شده بریزد و با قاشق صاف و فشرده کنید تا باقلوا منسجم شود. در ادامه اجازه دهید باقلوا کاملا خنک شود
- حالا باقلوا را درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرد. سپس باقلوا را از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید سپس باقلوا شعریه را با پودر پسته و پودر گردو تزئین کنید .
ارسال دیدگاه