طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه و مقوی

چهارشنبه 7 خرداد 1404 آشپزی
باسلوق انار

باسلوق انار یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به ویژه در فصل پاییز با میوه‌ی خوش‌رنگ و پرخاصیت انار تهیه می‌شود. این دسر علاوه بر طعم عالی، برای شب یلدا هم گزینه‌ی مناسبی به شمار می‌رود. با تهیه‌ی باسلوق انار در خانه، می‌توانید لحظات خوشی را در کنار خانواده‌تان تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه باسلوق انار

  • آب انار 1 پیمانه
  • پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
  • نشاسته گل 50 گرم
  • پودر نارگیل به میزان لازم
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1/2 پیمانه

مواد لازم برای تهیه باسلوق انار

طرز تهیه باسلوق انار

برای تهیه‌ی باسلوق انار، ابتدا انار را دون کرده و آب آن را در مخلوط‌کن بگیرید. سپس آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا یک‌دست شود. آن را از صافی رد کرده و در قابلمه‌ای مناسب بریزید. گلاب و شکر را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و دائم هم بزنید تا به صورت یکنواخت غلیظ شود.

پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپ‌خوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا حل شود. سپس ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید. غلظت نشاسته باید مانند ماست چکیده باشد. اجازه دهید کمی خنک شود.

در سینی کاغذ آلومینیوم یا روغنی را پهن کرده و روی آن را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید. به کمک کف دست، مایه باسلوق را روی پودر نارگیل ریخته و به شکل رول درآورید. سپس آن را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و بعد از آن به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، باسلوق را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورده و برش‌های عرضی دهید.

نکته: می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن باسلوق انار از رنگ خوراکی استفاده کنید.

طرز تهیه باسلوق انار

نکته

  • اگر از آب انار شیرین استفاده می‌کنید، مقدار شکر را کمتر کنید.
  • می‌توانید آب زرشک تازه را نیز در کنار آب انار استفاده کنید.
  • در صورتی که تمایل به استفاده از ژله انار ندارید، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر، بهتر است ½ از آب دستور را با ½ گلاب جایگزین کنید.
  • منظور از نشاسته گل، نشاسته‌ای است که به صورت تکه‌تکه و سفید است.
  • پس از غلتاندن باسلوق درون پودر نارگیل، آن را به مدت ۳ تا ۶ ساعت در یخچال استراحت دهید.
  • برای سرو باسلوق می‌توانید آن را در مخلوط پودر نشاسته ذرت و پودر قند بغلتانید.
چیزکیک

طرز تهیه چیزکیک خوشمزه برای 12 نفر

از این بادمجان خوشمزه آشپزی

بهترین دستورهای غذایی با بادمجان خوشمزه!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا