در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی از جمله کیک های تولد را به شما آموزش داده ایم. این یک حباب معمولی نیست، این حباب خوراکی و هیجان انگیز است.
بادکنک های ژلاتینی
مواد لازم:
- پودر ژلاتین ۱ ق س
- آب سرد ۲ ق س
- رنگ خوراکی در صورت تمایل
طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی:
1- بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید. نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن.
2-برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید.
3-سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید.
4-حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه.
5- بعد بن ماری کنید. فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری.
6- برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید.
7- یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید.
8- بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید. نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه: اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید.
نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکنک های ژله ای تون بیشتر بشه.
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادکنک را از بین ببرید.
9-بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید.
10- بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن. نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه.
11- بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید. نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید.
ارسال دیدگاه