کاپ کیک ها یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه هستند که تهیه آن ها بسیار آسان است. با استفاده از مواد اولیه ساده و کمی زمان، می توانید کاپ کیک لیمویی خوشمزه ای آماده کنید. برای تهیه خامه روی کیک، مرنگ تهیه می کنیم که باعث شکوه و زیبایی بیشتر دسر شما خواهد شد.
مواد لازم:
برای کاپ کیک
- ۱٫۵ پیمانه آرد
- ¾ پیمانه شکر
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱۱۵ گرم کره آب شده
- پوست رنده شده ی ۲ عدد لیموترش تازه
برای مرنگ
- ۴ عدد سفیده تخم مرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- در یک کاسه، آرد، شکر، بیکینگ پودر، تخم مرغ و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط کنید. آب لیموترش و پوست رنده شده آن را به مواد اضافه کنید.
3-درون قالب مافین، کاغذهای مافین گذاشته و نیمی از آن ها را با مواد پر کنید.
4-مافین را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
5- در این فاصله، مرنگ را درست کنید؛ به روش بِن ماری، سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی تا زمانی هم بزنید که پف کند. به تدریج شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید.
6-به مخلوط سفیده تخم مرغ، آب لیموترش اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید.
7-مخلوط مرنگ را درون قیف قنادی بریزید و پس از خنک شدن کاپ کیک ها، مرنگ را روی آن ها قرار دهید.
8- در آخر هم می توانید سطح مرنگ را کمی بسوزانید تا زیباتر به نظر برسند.
ارسال دیدگاه