سالادها همیشه جزو جدانشدنی در کنار غذاهای ما بوده اند. در این مطلب طرز تهیه چند نوع سالاد لذیذ را برای شما آموزش داده ایم.
سالاد خیارشور
- گوجه فرنگی درشت (پوست کنده و نگینی خرد شده): 2 عدد
- خیار شور (نگینی خرد شده): 4 عدد
- پیازچه (خرد شده): یک مشت
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
سالاد تربچه و سیب زمینی
مواد لازم:
- برگ کاهو: 6 الی 8 عدد
- جوانه تربچه: یک مشت
- سیب زمینی پخته (خرد شده): 3 عدد
- تربچه (خرد شده): 6 عدد
- ترب سفید (حلقه حلقه شده): یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- ماست ساده: 4 قاشق سوپ خوری
- خامه ترش: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- آب لیمو ترش: به مقدار لازم
1. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و درشت خرد کنید.2. ترب سفید را به خوبی شسته و سپس نازک حلقه حلقه کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.3. برگ های کاهو را کف ظرف سرو چیده و سیب زمینی، تربچه و ترب سفید و جوانه ها را روی آنها قرار دهید.4. سس را روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو کنید.
سالاد کدو حلوایی
- کدو حلوایی: 250 گرم
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- گلابی درشت (پوست کنده و خرد شده): یک عدد
- آب لیمو سنگی: به مقدار لازم
- برگ اسفناج (تازه): 50 گرم
- پنیر کمبر (نازک برش داده شده): 90 گرم
- گردو (درشت خرد شده): 20 گرم
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
- سس خردل: سه چهارم قاشق چای خوری
- عسل: سه چهارم قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک: یک دوم قاشق چای خوری
- آب لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
سالاد لبو
- چغندر: 350 گرم
- روغن زیتون: یک دوم قاشق چای خوری
- پنیر فتا: 50 گرم
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: سه چهارم قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک سوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
1. چغندرها را بشویید و به آنها مقداری روغن زیتون زده و حدود یک ساعت و 30 دقیقه الی 21 ساعت در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند.2. پس از خشک شدن پوست آنها را جدا کنید و به عباد کوچک برش دهید. برگ جعفری ریز خرد شده و سس را به آنها اضافه و مخلوط کنید. در آخر پنیر فتای خرد شده را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
ارسال دیدگاه