اسکون لیمو و کرنبری یکی از دستورات خوشمزه آنا اولسون است که تهیه آن بسیار ساده و لذتبخش میباشد. اسکون (Scone) نوعی نان و شیرینی با شیرینی کم است که معمولاً به شکل دایره یا مثلثی تهیه میشود و بهتر است در همان روز مصرف شود.
مواد لازم اسکونهای کم شیرین :
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱/۲ پیمانه
- خامه ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- کرنبری ۱ پیمانه
- پودر قند ۱ پیمانه
- آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه به شرح زیر است:
- فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
- آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک در کاسهای الک کنید. رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
- تکههای کره (سرد) را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید. تکههای کوچک کره در خمیر به چشم میآید.
- در کاسهای دیگر، خامه را با شیر، تخم مرغ و وانیل بزنید. آنها را به ترکیب آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
- خمیر را روی سطح کار گذاشته و با دست کمی ورز دهید. سپس آن را پهن کنید. کرنبریها را در خمیر فشار داده و چندین بار خمیر را جمع کرده و دوباره پهن کنید.
- خمیر را به شکل دایرهای به قطر ۲۵ سانتیمتر باز کرده و آن را به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.
- اسکونها را با فاصله در سینی فر بچینید و با قلمو روی آنها کمی شیر بمالید. آنها را تا زمانی که رویه آنها کمی قهوهای شود، بپزید (حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه).
- اسکونها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شوند.
- پودر قند و آبلیمو را با هم بزنید و با کمک چنگال روی اسکونها بریزید. اسکونها را برای ۱ ساعت قبل از سرو کنار بگذارید تا رویه سفت شود.
نکاتی در رابطه با تهیه ی اسکون لیمو و کرنبری:
1– کره را به شکل قطعات کوچکتر برش دهید.
2– به جای وانیل، از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
3– از کرنبری تازه، یخ زده یا خشک استفاده کنید.
4– با این میزان مواد ۸ عدد اسکون بزرگ خواهید داشت.
ارسال دیدگاه