اونیون باجی؛ یکی از معروفترین پیش غذاهای هندی است که با استفاده از آرد لپه تهیه میشود. این غذا به خاطر طعم لذیذ و ترد بودنش محبوبیت زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه این غذا به همراه مواد لازم را مشاهده میکنید.
مواد مورد نیاز غذای هندی:
- آرد لپه: 200 گرم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- آرد برنج: 2 قاشق سوپخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: یک دوم قاشق چایخوری
- زیره سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
- زیره سبز: یک دوم قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب: 100 میلی لیتر
- گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- روغن مایع: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس تند:
- گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد
- فلفل چیلی قرمز (ریز خرد شده): 3 عدد
- سیر (له شده): 3 حبه
- زنجبیل تازه (رنده شده): 3 سانتی متر
- گشنیز (ریز خرده شده): 3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
روش پخت غذای هندی:
1. آرد لپه، بیکینگ پودر، آرد برنج، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، زیره سیاه، زیره سبز و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آب را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر رقیقی (به غلظت ماست) به دست آید. بعد گشنیز را به آن اضافه کنید.
2. پیاز را به صورت نیم دایرههای 0.5 سانتیمتری برش دهید و حلقهها را از هم جدا کنید. بعد هر حلقه پیاز را یکی یکی در مایه آماده شده قرار دهید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. برای اطمینان از داغ بودن روغن، یک تکه نان را در روغن داغ بیندازید. اگر به سرعت قهوهای رنگ شد، روغن خیلی داغ است و احتمال دارد مواد بسوزند. در غیر این صورت، نان باید در مدت 30 ثانیه سرخ شود.
3. برای تهیه سس تند؛ پوست گوجه فرنگیها را جدا کرده و هر کدام را به 4 قسمت تقسیم کنید. فلفل چیلی را از وسط برش دهید، تخمهای آن را جدا کنید و فلفلها را ریز خرد کنید. سپس همه مواد را با روغن زیتون درون تابهای تفت دهید تا مخلوط شوند. بعد از تغییر رنگ سیر، ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط را در دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس گشنیز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
4. این غذا را همراه با سس تند آماده شده سرو کنید. برای طعم بهتر، می توانید از اونیون باجی به عنوان همراه غذاهای خمیری و سرخ شده مانند پیراشکی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه