مواد لازم برای تهیه کباب ترکی
- گوشت چرخ شده: ۷۰۰ گرم
- نان سفید: ۳ برش
- تخم مرغ : ۱ عدد
- نمک: ۳ ق چ
- پودر فلفل سیاه: ۲ ق چ
- پودر سیر: ۲ ق غ
- پودر پیاز: ۲ ق غ
- پودر زیره : ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا شیرین: ۱ ق غ
- جعفری ساطوری شده:۱/۳ لیوان
- شوید ساطوری شد: ۱/۴ لیوان
طرز تهیهکباب ترکیه
برای تهیه انواع کباب چه کباب زغالی و چه کباب تابه ای حتما از مخلوط گوشت گوسفندو گوشت گاو استفاده کنید. نکته بعدی کباب با گوشت گرم بسیار خوشمزه تر است.
- برای تهیها کباب ابتدا سبزیجات را بشویید و در آبکش بریزیدتا آب آن کاملا گرفته شود سپس فقط برگ های آنها را ساطوری خرد کنید ساقه ها را کاملا جدا کنید.
- سیخهای چوبی درآب قرار دهید تا خیس بخورد . این کار باعث میشود، قسمتی از سیخ ها که در معرض حرارت زغال هستند، نسوزند.
- تمام مواد را (تخم مرغ، نمک، زیره، پاپریکا، پودرفلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، شوید و جعفری ساطوری شده و گوشت چرخ شده را درون غذا ساز یا مخلوط کن بریزیدو تا ۲۰ دقیقه مواد کباب را با هم ورز دهد. هر 5 دقیقه مخلوط کن را خاموش کنید و گوشتهای چسبیده به اطراف را کاسه را با لیسک به مرکز ماسه برگردانید تا مواد کباب یکدست شود.
- اگر مخلوط کن ندارید دستکش بپوشید و همه مواداورفا کباب را حدود ۲۰ دقیقه با هم ورز دهید. وقتی مواد کباب قوام لازم را گرفت روی ظرف سلفون بکشید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
- زغالها را روشن کنیدبعد از روشن شدن زغالها را در منقل یکنواخت پخش کنید .
- مواد کباب را به سیخ چوبی یا فلزی بکشد، به این صورت که یک توپ گوشت را با دست بردارید. سیخ را در دست دیگر بگیریدو با باز و بسته کردن کف دست و انگشتان خود، مواد را به سیخ بکشید .
- سیخ های آماده شده را به صورت ردیفی روی حرارت زغال قرار دهید و مدام بچرخانید تا کباب خودش را بگیرد و خوب بپزد و کاملاسرخ شود. اگر از گریل استفاده میکنید سیخ ها را به صورت مورب به خطوط روی رنده گریل قرار دهید تا خطوط زیبا روی کبابها بیفتد. برای تزیین، میتوانید فلفل سبز تند و گوجه فرنگی را نیز در کنار اروفا کباب ; کباب کنید.
ارسال دیدگاه