
انواع غذا با سیب زمینی
سیب زمینی به عنوان یک ماده ی خوراکی پرمصرف از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در کنار ارزش غذایی بالا نقش مهمی در مراقبت از پوست دارد و به دلیل دارا بودن از ویتامین C و نشاسته برای سلامت پوست بسیار مفید است. استفاده از سیب زمینی در رژیم زیبایی روزانه کار بسیار آسانی است. همچنین پوست سیب زمینی و حتی عصاره سیب زمینی می تواند سلامت پوست را بهبود بخشد.
با سیبزمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد. از جمله باید به پوره، سوپ، کتلت و … اشاره کرد. ما در این مطلب چند نوع غذای دیگر نیز به لیست دانسته های شما اضافه می کنیم که به یک بار امتحان کردن می ارزند.
سیبزمینی یونانی
تعداد: 8 تا 12 نفر
مواد لازم سیبزمینی یونانی
- 2 کیلو و 200 گرم سیبزمینی
- روغن زیتون
- یک عدد لیموترش
- یک یا دو عدد پیازکوچک
- نمک دریایی

سیبزمینی یونانی
طرز تهیه سیبزمینی یونانی
برای گرم کردن فر، دمای آن را به 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سیبزمینیها را بشویید و دونیم یا چهارقاچ کنید. تابه را با مقدار زیادی روغن پر کنید و سپس سیبزمینیها را اضافه کنید. همه سطح آنها را با روغن پوشانده و در صورت نیاز، آنها را در دو دسته سرخ کنید.
همچنین، میتوانید آنها را در دو تابه قرار داده و به مدت دلخواه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. بعد از سرخ شدن، پیاز را روی سیبزمینیها رنده کنید. حالا که سیبزمینیها از فر خارج شدهاند، آنها را با پیاز، آب لیمو و مقدار زیادی نمک دریایی پوشانید و هم بزنید تا مواد به همه سیبزمینیها برسد. این غذا را بهتر است تازه و گرم سرو کنید.
سالاد سیبزمینی تنوری اسپانیایی
تعداد: 3 تا 4 نفر
مواد لازم سالاد سیبزمینی تنوری اسپانیایی
- 450 گرم سیبزمینی ریز
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 حبه سیر رنده شده
- 4 قاشق غذاخوری سس مایونز
- یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک قاشق چایخوری خردل

سالاد سیبزمینی تنوری اسپانیایی
طرز تهیه سالاد سیبزمینی تنوری اسپانیایی
سیبزمینیها را با دمای 400 درجه فارنهایت در فر پخته و طلایی کنید. برای این کار، سیبزمینیها را از وسط دونیم کنید و داخل کاسه بیندازید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، ¾ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
آنها را داخل سینی فر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس از فر خارج و خنک کنید. در یک کاسه کوچک، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر رنده شده، سس مایونز، آب لیموترش و سس خردل را با هم مخلوط کنید و آنها را روی سیب زمینی های پخته شده بریزید. سپس آنها را هم بزنید تا مواد به همه سیبزمینیها برسد و سرو کنید.
پوره سیبزمینی با کانفی تره فرنگی
تعداد: 4 نفر
مواد لازم پوره سیبزمینی با کانفی تره فرنگی
- 3 ورق ژامبون خرد شده
- 5 عدد سیبزمینی کوچک خرد شده
- آب مرغ
- ¼ پیمانه خامه کم چرب
- ¼ پیمانه آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید
- کانفی تره فرنگی
طرز تهیه پوره سیبزمینی با کانفی تره فرنگی
سیبزمینیها را پوست بگیرید و داخل آب مرغ بپزید تا کاملا نرم شوند. سیبزمینیها را پوره کنید. در یک قابلمه، خامه، آب مرغ، کره، روغن و فلفل سفید را روی حرارت با هم مخلوط و گرم کنید. سپس آنها را به پوره سیبزمینی اضافه کنید.
اگر به نظرتان خشک بود، می توانید خامه بیشتری اضافه کنید.سه قاشق غذاخوری کانفی تره فرنگی را به آنها اضافه کنید و در صورت نیاز، نمک بزنید. سپس مخلوط به دست آمده را داخل ظرف پیرکس بریزید. روی همه آنها بقیه کانفی را بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.پس از خروج از فر، روی آنها ژامبون خرد شده بریزید.

پوره سیبزمینی با کانفی تره فرنگی
مواد لازم کانفی تره فرنگی
• 4 ساقه تره فرنگی
• دو قاشق غذاخوری کره
• ¼ پیمانه آب
• نصف قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه کانفی تره فرنگی
تره فرنگی ها را تمیز کنید و بشویید. آنها را از طول برش دهید و سپس به قطعات ریز خرد کنید.در یک قابلمه کوچک، کره، تره فرنگی، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید. البته بهتر است در قابلمه را بگذارید تا تره فرنگی به خوبی نرم شود. سپس آن را کنار بگذارید.
دومینو سیبزمینی
تعداد: 2 تا 4 نفر
مواد لازم دومینو سیبزمینی
- 4 عدد سیب زمینی درشت
- 4 قاشق غذاخوری کره تصفیه شده
- نمک

دومینو سیبزمینی
طرز تهیه دومینو سیبزمینی
برای تهیه کره تصفیه شده، کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آن را هم نزنید. پس از اینکه آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و کفی که روی آن ایجاد شده است را جدا کنید. کره صاف و تصفیه شده را در ظرف دیگری بریزد. این کره را می توانید پس از خنک شدن برای چندین هفته در فریزیر نگهداری کنید.برای تهیه دومینو سیب زمینی، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید یا آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس چهار طرف آنها را برش دهید تا مکعب مستطیل شوند. سپس آنها را به لایه های باریک برش دهید. سعی کنید همه ورقه ها یک اندازه باشند. می توانید نخستین برش را به الگویی برای برش های دیگر تبدیل کنید.مستطیل های به دست آمده را کف سینی فر بچینید و روی آنها کره تصفیه شده بریزید. برای مزه دار شدن، به آنها نمک بزنید. این کار را با طرف دیگر سیب زمینی ها تکرار کنید. سپس آنها رابه مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. این غذا را باید گرم سرو کنید.
گراتین سیبزمینی و کرفس
تعداد: 6 تا 8 نفر
مواد لازم گراتین سیبزمینی و کرفس
- 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده
- 900 گرم کرفس خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- ¾ پیمانه خامه پرچرب
- یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
- ¼ پیمانه کره
- 1/8 قاشق چایخوری زعفران
- 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده

مواد لازم گراتین سیبزمینی و کرفس
طرز تهیه گراتین سیبزمینی و کرفس
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید.در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
ارسال دیدگاه