» آشپزی » ۳ طرز تهیه کوکو کدو سبز

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۲ - ۱۴:۵۴

پخت کوکوی کدو سبز

۳ طرز تهیه کوکو کدو سبز

۳ طرز تهیه کوکو کدو سبز

پخت کوکوی کدو سبز

۱-طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر

مواد لازم
کدو سبز متوسط ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران اب کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمکف فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را شسته و آب‌پز کنید، سپس پوست بگیرید و رنده کنید تا له شود.
  2. کدو‌ها را پس از شستن رنده کنید، مقداری نمک روی آن بریزید و پس از ۱۰ دقیقه در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  3. کدوی رنده شده و سیب زمینی له شده را در کاسه‌ای ریخته، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، تخم مرغ و پنیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  4. روغن را در تابه‌ نچسبی داغ کنید و مایه‌ کوکو کدو سبز را در آن بریزید.
  5. درب تابه را ببندید تا کوکو پخته و منسجم شود.
  6. پس از اینکه یک طرف کوکو طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به صورت رژیمی

پخت کوکوی کدو سبز

۲-طرز تهیه کوکو کدو سبز رژیمی

مواد لازم
کدو سبز متوسط ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیازچه ۳ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کدو را پس از شستن و خشک کردن، رنده کنید و مقداری نمک روی آن بریزید.
  3. ۵ الی ۶ دقیقه صبر کنید تا آب موجود در کدوی رنده شده خارج شود، سپس آن را فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  4. آب اضافی کدو را دور ریخته و کدوی رنده شده را در کاسه‌ای بریزید.
  5. پیازچه را به صورت نگینی خرد کرده و سپس به کدوی رنده شده اضافه کنید.
  6. تخم مرغ‌ها را در کاسه دیگری شکسته، آرد را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  7. نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس آن را به مخلوط کدو سبز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.
  8. روغن زیتون را به مایه کوکو اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  9. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن پهن کنید.
  10. سینی را به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوکو کدو سبز پخته و آماده مصرف شود.
  11. قبل از خارج کردن کوکو از فر، چک کنید که وسط کوکو کاملا پخته شده باشد و پس از خارج کردن سینی از فر چند دقیقه صبر کنید تا کوکو کمی سرد شود، سپس آن را برش زده و در ظرف سرو بکشید.

طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه و مجلسی به صورت رژیمی

پخت کوکوی کدو سبز

۳-طرز تهیه کوکو کدو سبز با سیب زمینی

مواد لازم
کدو سبز بزرگ ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری تازه خرد شده ۱/۲ پیمانه
شوید تازه خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نعنا خشک ۱ قاشق مرباخوری
پودر چیلی ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۱+۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و در ظرفی رنده کنید.
  2. کدو‌ها را بدون پوست گرفتن رنده کنید و پس از چند دقیقه آب اضافی سبزیجات رنده شده را بگیرید و دور بریزید.
  3. شوید و جعفری را ساطوری کرده و به سبزیجات رنده شده فوق اضافه کنید.
  4. پودر نعنا خشک، پودر چیلی، نمک و فلفل را نیز به مواد فوق اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری شکسته و خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
  6. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد فوق الک کنید، سپس مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  7. تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید، ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.
  8. مایه‌ی کوکو را به شکل دلخواه در روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ شدن یک طرف، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :3
  • المیرا

    تاریخ : ۱۴ - آبان - ۱۳۹۸

    کوکوی کدو سبز چه شود ؟ فکر نمیکنم خوشمزه بشه ، کوکویی که کدو سبز و هویج توش باش


  • فریبا

    تاریخ : ۱۸ - آبان - ۱۳۹۸

    درست کردم خوشمزه شد


  • رزا

    تاریخ : ۲۳ - آبان - ۱۳۹۸

    غذای جدید و سالمیه ،


ارسال دیدگاه