انبه؛ محبوب‌ترین میوه دنیای میوه‌ها

شنبه 10 خرداد 1404 آشپزی
آل پاچینوی دنیای میوه ها آشپزی

انبه، انبه، میوه‌ای است که در سال 2012 عنوان محبوب‌ترین میوه دنیا را از آن خود کرد و به عنوان انبه، مرجع اصلی تامین ویتامین‌ها و خواص درمانی مطرح است. هر نقشی که بخواهید می‌توانید به این میوه بسپارید؛ از دسر و سس گرفته تا سالاد و خوراکی‌های متنوع.

ویتامین‌هایی که در این میوه استوایی وجود دارد.

این میوه سرشار از بتاکربنات، ویتامین C و ویتامین‌های گروه B است که به خصوص برای کودکان ضروری است. انبه به عنوان انبه، به رشد طبیعی کمک می‌کند و اگر دچار کم‌خونی یا احساس افسردگی هستید، حتماً آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

کتابخانه‌ای از خواص درمانی به همراه دارد و می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند. این میوه با طعم شیرینش برای بیماران دیابتی نیز مفید است.

انبه؛ آل پاچینوی دنیای میوه ها!

انبه‌ی وطنی بخر

کاشت انبه در هندوستان به چهارصد سال قبل برمی‌گردد و به ایران نیز رسیده و در هرمزگان کشت می‌شود. با آنکه در ایران انبه‌های کنیایی نیز وجود دارد، انبه‌های وطنی ما، کیفیت خاصی دارند.

برای کسانی که به دنیای آشپزی وارد می‌شوند، انبه می‌تواند به عنوان یک ماده اصلی در سالادهای وانیلی یا نوشیدنی‌های خوشمزه به کار رود. این میوه را به صورت ترشی و چیپس نیز می‌توان تهیه کرد.

طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم: انبه درشت: دو عدد، نمک: به میزان لازم، تمبر هندی: یک بسته، سیاه دانه: دو قاشق مرباخوری، فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری.

انبه‌ها را شسته و هسته‌هایشان را جدا کنید. تمبر هندی را در سرکه حل کرده و مخلوط را در مخلوط‌کن بریزید. می‌توانید بعد از یک هفته از ترشی انبه استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.

قارچ را حتماً امتحان کنید آشپزی

طرز تهیه کتلت قارچ؛ یک جایگزین خوشمزه برای گوشت

تهیه انواع کوفته 1 آشپزی

طرز تهیه خوشمزه ترین کوفته ها برای مهمانان شما

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا