املت قارچ یکی از لذیذترین و مهمترین وعدههای غذایی صبحانه است که نباید از آن صرفنظر کرد. افرادی که از این وعده مهم غافل میشوند، ضرر بزرگی به سلامت بدن خود وارد میکنند.
دستور پخت املت قارچ که در ادامه میخوانید یک نمونه صبحانه کامل و سالم است. تخممرغ حاوی پروتئین است و میتواند در ادامه روز به بدن انرژی پایداری منتقل کند. همچنین، قارچ سرشار از فیبر است و کمک میکند انرژی غذایی که میخورید به یکباره وارد جریان خون نشود؛ بنابراین مدت زمان طولانیتری احساس سیری خواهید کرد. پنیر نیز از دیگر منابع پروتئین است.
روش پخت املت قارچ:
- گریل را در بالاترین درجه حرارت خود روشن کنید و گوجهفرنگی را داخل فویل و زیر آن قرار دهید. مرتب بچرخانید تا از سوختن پیشگیری شود. وقتی مطمئن شدید که گوجهها کمی پخته شدهاند، آنها را دربیاورید و کمی با گوشتکوب لهشان کنید تا آب گوجهها گرفته شود.
- تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال همشان بزنید. مقداری آب اضافه کنید و با تخممرغها مخلوط کنید. پیازچه و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و کمی دیگر ترکیب را بهم بزنید. این ترکیب را کنار بگذارید و شروع به آماده کردن قارچها کنید.
- در یک ماهیتابه نچسب، کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود، سپس قارچها را اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. هر چند دقیقه محتویات ماهیتابه را هم بزنید، سپس از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
- میکس تخممرغ را خوب بهم بزنید و سپس به ماهیتابه داغ اضافه کنید. 10 ثانیه یا تا زمانی که کف تخممرغها بگیرد صبر کنید، سپس با چنگال آرام تخممرغها را از این طرف به آن طرف ببرید تا تمام آن بپزد. در حالی که میکس تخممرغ همچنان کمی شُل است، با قاشق قارچها را یک سمت املت بچینید و رویشان پنیر خامهای و برگهای ریحان قرار دهید. سمت دیگر املت که چیزی نگذاشتهاید را روی این سمت بیندازید تا رویش را بپوشاند. اجازه دهید یک دقیقه دیگر و یا تا زمانی که از پختنش مطمئن شدید روی حرارت بماند. سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر کدام از نیمهها را در یک بشقاب قرار دهید. بلافاصله در حالی که گوجه را کنارش گذاشتهاید سرو کنید.
ارسال دیدگاه