
املت تن ماهی با قارچ
املت تن ماهی یک غذای بسیار سریع و خوشمزه است که میتوانید آن را در روزهایی که مشغله زیاد کاری دارید درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
املت تن ماهی از آن املتهاست که شاید کمتر آن را خورده باشید، ولی مطمئن باشید که با خوردن آن طعم لذیذ املت تن ماهی با گوجه و سیب زمینی که سرشار از پروتئین است را فراموش نخواهید کرد و مشتاق میشوید که دوباره آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای املت تن ماهی با قارچ
کنسرو تن ماهی ۱ قوطی
فلفل دلمهای ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
جعفری ۱ دسته گوچک
روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه املت تن ماهی با قارچ
تن ماهی را پس از جوشاندن درون آبکش میریزیم، سپس اجازه میدهیم روغن اضافی آن خارج شود. در ادامه فلفل دلمهای را میشوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
حالا قارچ را به صورت ورقهای اسلایس میکنیم. در ادامه جعفری را روی به صورت ریز خرد میکنیم.
پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن مایع درون آن میریزیم، سپس پیاز را اضافه میکنیم.
حالا پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود، سپس فلفل دلمهای را به همراه قارچ درون تابه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم. در ادامه مواد را تفت میدهیم تا قارچ و فلفل دلمهای آب بیندازد و کاملا سرخ شوند.
تن ماهی را به مخلوط سبزیجات اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه جعفری را به مخلوط تن ماهی اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جعفری تغییر رنگ بدهد.
حالا تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب میریزیم و هم میزنیم تا بافت تخم مرغها از لختگی خارج شود. در ادامه تخم مرغ را به مواد تن ماهی اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم.
در نهایت اجازه میدهیم املت روی حرارت بماند تا تخم مرغ خودش را بگیرد و سفت شود.
املت تن ماهی با سیب زمینی
املت تن ماهی با سیب زمینی املت تن ماهی با سیب زمینی نیز یکی از انواع املتها است که از خوردن آن حتما راضی خواهید بود. در ادامه به طز تهیه آن خواهیم پرداخت.
موادلازم برای تهیه املت تن ماهی با سیب زمینی
سیب زمینی: 2 عدد متوسط
تن ماهی: 200 گرم
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
ادویه: نمک، فلفل و ادویه به میزان دلخواه
طرز تهیه املت تن ماهی با سیب زمینی
تن ماهی را پس از جوشاندن درون آبکش میریزیم، سپس اجازه میدهیم روغن اضافی آن خارج شود
املت تن ماهی با سیب زمینی، شبیه املت تن ماهی با گوجه است، ولی با این تفاوت که به جای گوجه فرنگی از سیب زمینی استفاده میشود.
سیب زمینیها را بعد از پختن له کنید. سپس تن ماهی را در ظرفی خرد کرده و ادویه را به آن اضافه کنید.
حالا سیب زمینیهای له شده را به تن ماهی اضافه کنید. تخم مرغها را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب هم بزنید.
رب گوجه را نیز اضافه کرده و دوباره مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید. روغن را داخل ماهیتابه ریخته و هنگامی که داغ شد، مواد را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.
از خوردن املت تن ماهی با سیب زمینی خوشمزه، همراه با نان سنگک تازه لذت ببرید.
ارسال دیدگاه