صبحانه یکی از وعده های بسیار مهم در طول روز است. انتخاب املت ایتالیایی به عنوان صبحانه می تواند انرژی لازم برای شروع روز را تأمین کند و تا ناهار شما را سیر نگه دارد. این غذا تمام ویژگی های یک صبحانه سالم را دارد: پروتئین، فیبر و چربی های سالم.
تمام این مواد به شما کمک می کند تا قند خون شما به آرامی بالا برود و تسریع روند هضم را کاهش دهد. خوشبختانه، تهیه املت ایتالیایی بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را با هر سطحی از مهارت آشپزی درست کنید. برای افزایش تعداد نفرات، به سادگی تعداد تخم مرغ ها را افزایش دهید.
مواد لازم املت ایتالیایی:
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
- یک فنجان پیاز زرد خرد شده
- یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز رنگ
- 3 حبه سیر، خرد شده
- یک چهارم فنجان آب
- 2 قاشق چای خوری سرکه قرمز
- یک قاشق چای خوری پونه کوهی تازه، خرد شده
- سه چهارم قاشق چای خوری نمک
- 800 گرم گوجه فرنگی له شده
- 28 گرم پنیر فتا، خرد شده
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذا خوری پیازچه تازه، خرد شده
- یک قاشق غذا خوری برگ تازه پونه کوهی
روش پخت:
- فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.
- روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید، 10 دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید، 2 دقیقه بپزید و محتویات ماهی تابه را مرتب بهم بزنید. یک چهارم فنجان آب و چهار مورد بعدی از لیست مواد اولیه را اضافه کنید ( تا گوجه فرنگی ).
- اجازه دهید محتویات ماهی تابه به مدت 10 دقیقه به جوش بیایند یا تا زمانی که سس مقداری حجیم شود به پختن ادامه دهید. پنیر فتا را اضافه کنید.
- با پشت قاشق سسی را که درست کردید روی ماهی تابه پهن کنید و چهار گودی ایجاد کنید. تخم مرغ ها را در گودی هایی که ایجاد کرده اید بشکنید. سعی کنید تخم مرغ ها سر جای خود بمانند.
- سپس روی تخم مرغ ها فلفل سیاه بریزید. ماهی تابه را در فر قرار دهید و به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که سفیده ها پخته شوند در دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) بپزید. سپس روی آن پیازچه و برگ پونه کوهی بریزید. سس و تخم مرغ ها را بین چهار کاسه به صورت مساوی تقسیم کنید.
توجه داشته باشید که می توانید با اضافه کردن ادویه های دلخواه، املت ایتالیایی را به سلیقه خود تغییر دهید.
ارسال دیدگاه