املت یکی از غذاهای محبوب و مغذی است که با ترکیب مواد مختلف میتوان آن را تهیه کرد. در این دستور، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه یک املت پر از فیبر بسازید که خوشمزه و سالم باشد.
- زمان آمادهسازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه
- مجموع زمان: 15 دقیقه
مواد لازم:
- یک قاشق غذا خوری روغن
- قارچ به مقدار لازم
- اسفناج به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- تخم مرغ به تعداد لازم
- پنیر به مقدار لازم
1- یک قاشق غذا خوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچها را اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی شوند، حدود 3 دقیقه. اسفناج و نیمی از نمک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید. میکس قارچ را درون یک بشقاب یا کاسه کوچک قرار دهید. ماهی تابه را تمیز کنید.
2- تخممرغها را در یک کاسه کوچک بشکنید و با استفاده از یک چنگال خوب، تخممرغها را بهم بزنید. باقیمانده نمک و فلفل را اضافه کنید.
3- یک قاشق چای خوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهی تابه، روی حرارت متوسط گرم کنید. تخممرغها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهی تابه بچرخانید. تخممرغ را به خوبی در ماهی تابه پخش کنید تا قسمت نپختهای باقی نماند.
4- بعد از 2 دقیقه که به خوبی تخممرغ را پخش کردید و پختید، میکس قارچ را روی نیمی از تخممرغ بریزید، سپس روی آن پنیر بریزید. وقتی تخممرغ از کف به رنگ قهوهای درآمد، نیمهای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید. سپس تخممرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
- کالری: 269
- چربی در یک وعده: 21 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 5.9 گرم
- چربی غیر اشباع در یک وعده: 10.2 گرم
- پروتئین در یک وعده: 16 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 4 گرم
- فیبر در یک وعده: 1 گرم
با این دستور، شما میتوانید یک املت پر از فیبر با طعم عالی و مواد مغذی تهیه کنید. پیشنهاد میشود آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید تا ارزش غذایی آن بیشتر شود.
ارسال دیدگاه