حلیم گندم

دوشنبه 8 آذر 1400 آشپزی
Capture 160

زیادند تعداد کسانی که حلیم های بیرون، حتی معروف ترین شان را قبول ندارند و ترجیح می دهند خودشان در خانه درستش کنند. در ا ین مطلب طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم حلیم گندم:

  • پیاز  ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی  ۱ کیلوگرم
  • گندم (پوست کنده)  ۵۰۰ گرم
  • شکر به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و دارچین  به مقدار لازم
حلیم گندم

حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم:

1-ابتدا گندم را از روز قبل خیس میكنیم و آب آن را چند بار عوض میكنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه كردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم كرده و اجازه میدهیم حلیم كمی بپزد.

2-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میكنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمك به گندم اضافه میكنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد.

3-مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است.بعد از مدت ذكر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید كمی سرد شود.

4-اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط كن ریخته یا از صافی رد كنید (مخلوط كن بهتر است)حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید

5-بقیه گوشت را رشته رشته كرده و به حلیم اضافه كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری كره یا روغن را داغ كرده و مقداری دارچین به آن اضافه كنید و اگر حلیم را با شكر میخورید مقدار بسیاركمی شكر هم به آن اضافه كنید و روی حرارت كمی هم بزنید تا حلیم شما كشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیقتد!

Capture 16

سایر نکات:

1-واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر!پس بدانید هرچه بیشتر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.

2-گندم را به صورت پوست كنده و سفید و سالم انتخاب كنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید.

3-میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید كه در این صورت زمان كمتری برای كشدار شدن غذا نیاز دارید(ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!)

 

Capture 167

شیر عسل خانگی

نان تخمه و آجیل

طرز تهیه نان تخمه و آجیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا