طرز تهیه حلیم خوشمزه خانگی

سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 160

زیادند تعداد کسانی که حلیم های بیرون، حتی معروف ترین شان را قبول ندارند و ترجیح می دهند خودشان در خانه درستش کنند. در این مطلب طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم حلیم گندم:

  • پیاز ۱ عدد
  • گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
  • گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم
  • شکر به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و دارچین به مقدار لازم
حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم:

1-ابتدا گندم را از روز قبل خیس می کنیم و آب آن را چند بار عوض می کنیم. در ظرفی مناسب گندم را قرار می دهیم و با اضافه کردن مقداری آب اجازه می دهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم کرده و اجازه می دهیم حلیم کمی بپزد.
2-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز می کنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گندم لعاب بیندازد.
3-مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است. بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.
4-اگر حلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته یا از صافی رد کنید (مخلوط کن بهتر است) حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید.
5-بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر می خورید مقدار بسیار کمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیفتد!
سایر نکات:
1-واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر! پس بدانید هرچه بیشتر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.
2-گندم را به صورت پوست کنده و سفید و سالم انتخاب کنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید.
3-می توانید حلیم را با مرغ هم بپزید که در این صورت زمان کمتری برای کشدار شدن غذا نیاز دارید (ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!)
Capture 167

طرز تهیه شیرعسل خانگی لذیذ و خوشمزه!

Capture 113

آموزش تهیه انواع غذاهای تند مدیترانه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا