زیادند تعداد کسانی که حلیم های بیرون، حتی معروف ترین شان را قبول ندارند و ترجیح می دهند خودشان در خانه درستش کنند. در این مطلب طرز تهیه یک حلیم خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم حلیم گندم:
طرز تهیه حلیم گندم:
1-ابتدا گندم را از روز قبل خیس می کنیم و آب آن را چند بار عوض می کنیم. در ظرفی مناسب گندم را قرار می دهیم و با اضافه کردن مقداری آب اجازه می دهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم کرده و اجازه می دهیم حلیم کمی بپزد.
2-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز می کنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گندم لعاب بیندازد.
3-مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است. بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.
4-اگر حلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته یا از صافی رد کنید (مخلوط کن بهتر است) حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید.
5-بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر می خورید مقدار بسیار کمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیفتد!
سایر نکات:
1-واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر! پس بدانید هرچه بیشتر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.
2-گندم را به صورت پوست کنده و سفید و سالم انتخاب کنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید.
3-می توانید حلیم را با مرغ هم بپزید که در این صورت زمان کمتری برای کشدار شدن غذا نیاز دارید (ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!)
ارسال دیدگاه