در این مطلب، ما به شما طرز تهیه غذاهای ترکیه ای را آموزش میدهیم! این غذاها با طعمهای خاص و لذیذ خود، میتوانند میهمانیهای شما را غنیتر کنند. با ما همراه باشید!
نانک ژامبون و گوجه فرنگی
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم غذاهای ترکیه ای:
- خمیر نان: 2 عدد
- ژامبون (خرد شده): 130 گرم
- گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 7 الی 8 عدد
- برگ آویشن (تازه): 4 عدد
- تخم مرغ (کمی زده شده): 1 عدد
طرز تهیه:
- ژامبون و گوجه فرنگی خشک خرد شده را با هم مخلوط کنید و برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
- خمیرهای نان را ورز داده و به گلولههای کوچکی تقسیم کنید. هر یک از گلولههای خمیر را کف دست خود پهن کنید و مقداری از مواد، داخل آنها قرار دهید و ببندید.
- آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و تخم مرغ را با برس روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
کوفته مافین اسفناج
میزان سرو: 6 عدد
مواد لازم:
- برگ اسفناج (خرد شده): 200 گرم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 700 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- سیر (له شده): 3 حبه
- پودر نان خشک یا پودر سوخاری: 4 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد میانی:
- سیب زمینی (پخته): 4 عدد
- شیر: یک دوم پیمانه
- کره: 2 ق س
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
- نان خشک پودر شده، نمک، زیره و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. گلولههایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید.
- آنها را در داخل کاپهای قالب مافین (با کره چرب شده) قرار داده و فشار دهید تا شکل کاپها را به خودشان بگیرند. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافینها بپزند.
- سیب زمینیها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و له کنید. کره، شیر، سیب زمینی را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه به خوبی مخلوط کنید، نمک را بیفزایید.
- مافینها را پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کنید و پوره سیب زمینی را در قیف قنادی بریزید و داخل مافینها پایپ کنید. سپس سرو کنید. نوش جان…
- گندم پوست کرده: 2 پیمانه
- نخود (پخته): 1 پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- کره: 4 ق س
- شبت: 2 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- گندم پوست کنده را از شب قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. آن را به همراه 3 پیمانه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
- سپس نخود پخته، نمک و کره را اضافه کنید. در صورت نیاز مقداری آب داغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا گندم کاملاً نرم شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و شبت خردشده را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه پلو را سرو کنید.
- خرما: 8 عدد
- خمیر هزارلا: به مقدار لازم
- فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
- گردو (خرد شده): یک پیمانه
- شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
- سفید تخم مرغ: 2 عدد
- عسل: به مقدار لازم
- هسته خرماها را جدا کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. فندق، گردو، شکر دانه ریز و سفیدههای تخممرغ را اضافه و مخلوط کنید.
- خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مخلوط خرما را روی آن پخش نمایید. سپس خمیر را رول کنید.
- رول خمیر را به ابعاد کوچک برش دهید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا رولها طلایی و برشته شوند. روی آنها عسل بریزید و سرو کنید.
- پنیر ریکوتا: 200 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل: 1 ق چ
- شکر دانه ریز: 4 ق س
- پسته (پودر شده): 4 ق س- مقداری برای تزیین
- تخم مرغ: 1 عدد
- کره: 125 گرم
- ماست: یک دوم پیمانه (110 گرم)
- آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
- روغن: یک چهارم پیمانه
- بکینگ پودر: 2 ق چ
- آرد: به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- برای تهیه مواد میانی، تخممرغ، وانیل، پنیر ریکوتا، شکر و پسته پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
- برای تهیه خمیر، تخممرغ، کره، ماست، روغن، آب لیمو ترش و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
- آرد را به تدریج اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را ورز داده و حدود 10 دقیقه استراحت دهید. سپس گلولههای کوچکی از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود کمی پهن کنید و لبهها را بالا آورده و مانند تصویر به آنها شکل دهید.
- داخل هر یک را با حدود یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی پر کنید. زرده تخممرغ کمی زده شده را با برس روی لبههای خمیر بمالید و تارتها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. روی تارتها را با کمی پسته پودر شده تزیین کرده و سرو نمایید.
طرز تهیه مواد میانی:
پلوی نخود و گندم
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
طرز تهیه:
رول خرما
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم:
طرز تهیه:
تارت پسته
میزان سرو: 6 الی 8 عدد
مواد لازم میانی:
مواد لازم خمیر:
طرز تهیه:
ارسال دیدگاه