اشکنه غذای سنتی خوشمزه است که در شهرهای مختلف به روشهای متفاوت تهیه می شود .اشکنه زنجانی اشکنه متفاوت و خوشمزه است .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه زنجانی با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه تهرانی و اشکنه زرشک را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه اشکنه زنجانی( برای۴ نفر)
- عدس: ۱ پیمانه
- لپه: ¼ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
- آرد گندم :۱ قاشق غذاخوری
- رشته ورمیشل: ½ پیمانه
- تخم مرغ :۲ عدد
- آبغوره: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن :به مقدار کافی
طرز تهیه اشکنه زنجانی
- برای تهیه اشکنه زنجانی ابتدا حبوبات را چند ساعت قبل از پخت اشکنه خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود .
- یک قابلمه مناسب بردارید و پیاز نگینی خرد شده را در آن با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود .سپس زرد چوبه و فلفلل را اضافه کنید و تفت دهید.
- حال آرد گندم را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه فرنگی خوش رنگ شود و خامی آن گرفته شود.
- حالا لپه و عدس خیس خورده را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و با مواد تفت دهید ، سپس ۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنیدو اجازه دهیدلپه و عدس نیم پز شوند. ( اگر عدس شما زود می پزد عدس را دیرتر اضافه کنید )
- پس از اینکه عدس و لپه نیم پز شد، سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنیدو صبر کنید تا سیب زمینی بپزد در همین مرحله نمک اضافه کنید اگر لازم بود مقداری فلفل هم به اشکنه اضافه کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد .
- سپس رشته فرنگی را خرد کنید و به همراه آبغوره به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه رشته ها بپزد سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید . پس از گذشت 5 دقیقه اشکنه زنجانی آماده است در ظرف سرو بکشید و با نان میل کنید
- نکته :برای تهیه این اشکنه می توانید از سبزی معطر خشک هم استفاده کنید.
ارسال دیدگاه