اشکنه/ طرز تهیه اشکنه زنجانی

یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 آشپزی
ashkene

 

اشکنه غذای سنتی خوشمزه است  که در شهرهای مختلف به روشهای متفاوت تهیه می شود .اشکنه زنجانی اشکنه متفاوت و خوشمزه است  .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه زنجانی با ما همراه  باشید .  همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه گوجه فرنگی  و اشکنه تهرانی و اشکنه زرشک را مشاهده کنید

مواد لازم برای  تهیه اشکنه زنجانی( برای۴ نفر)

  • عدس: ۱ پیمانه
  • لپه: ¼ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  • آرد گندم :۱ قاشق غذاخوری
  • رشته ورمیشل: ½ پیمانه
  • تخم مرغ :۲ عدد
  • آبغوره: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن :به مقدار کافی
اشکنه زنجانی

اشکنه زنجانی

طرز تهیه اشکنه زنجانی

  1. برای تهیه اشکنه زنجانی ابتدا حبوبات را چند ساعت قبل از پخت اشکنه خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود .
  2. یک قابلمه  مناسب بردارید و پیاز نگینی خرد شده را در آن با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود .سپس زرد چوبه و فلفلل را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. حال  آرد گندم را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. در ادامه  رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه فرنگی خوش رنگ شود و خامی آن گرفته شود.
  4. حالا لپه و عدس خیس خورده را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و با مواد تفت دهید ، سپس ۵ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنیدو اجازه دهیدلپه و عدس نیم پز شوند. ( اگر عدس شما زود می پزد عدس را دیرتر اضافه کنید )
  5. پس از اینکه عدس و لپه نیم پز شد، سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنیدو صبر کنید تا سیب زمینی بپزد در همین مرحله نمک اضافه کنید اگر لازم بود مقداری فلفل هم به اشکنه اضافه کنید و اجازه دهید اشکنه جا بیفتد .
  6. سپس رشته فرنگی را خرد کنید و به همراه آبغوره به قابلمه اضافه  کنید و اجازه دهید 5 دقیقه رشته ها بپزد سپس تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید . پس از گذشت 5 دقیقه اشکنه زنجانی آماده است در ظرف سرو بکشید و با نان میل کنید
  7.  نکته :برای تهیه این اشکنه می توانید از سبزی معطر خشک هم استفاده کنید.
کدو/ طرز تهیه کدو پلو بابلی بدون گوشت

 

فواید خیساندن بادام و حبوبات

8 فواید خیساندن بادام و حبوبات/چرا باید قبل از خوردن خیس کنید؟

چیزکیک ریواس و زنجبیل

چیزکیک ریواس و زنجبیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا