
اشکنه از جمله غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرانی است .طرز تهیه اشکنه بسیار ساده است و جزء غذاهای فوری است و مانند آبگوشت و دیزی سرو می شود, در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اشکنه رب انار با ما همراه باشد و همچنین طرز تهیه اشکنه کشک و اشکنه گوجه فرنگی و اشکنه شیرازی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه رب انار
- رب انار:۱/۳ پیمانه
- پیاز:۱ عدد
- شنبلیله :۱ قاشق غذا خوری
- سیب زمینی:۱ عدد
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
- تخم مرغ:۳ عدد
- آب:۲ پیمانه
- آرد:۱ قاشق غذا خوری
- زردچوبه:۱ قاشق چای خوری
- روغن:۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه اشکنه رب انار:
- برایی تهیه اشکنه رب انار ابتدا در یک قابلمه مناسب پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود . ابتد
- حرارت را ملایم کنید سپس زردچوبه، نمك، فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کم کم آرد را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گوله نشود و با مواد تفت بخورد و خامی آن گرفته شود . سپس سبزی را اضافه کنید وبا مواد تفت دهید و 2 پیمانه آب به آن اضافه کنیدو اجازه دهید بجوشد.
- سیبزمینیها را نگینی خرد كرده و و با آب سرد بشویید و آبکش کنید سپس با مقداری روغن تفت دهید مقداری زعفران روی سیب زمینی بریزید و بعد آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبرکنید تا سیب زمینی ها بپزد
- در این مرحله یك عدد تخممرغ را در ظرف بشکنید و خوب هم بزنید و به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنید سپس حرارت را ملایم كنید .
- بعد رب انار را اضافه كنید و اجازه دهید چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.
- دو عدد تخممرغ دیگر را در ظرف بشکنید به صورت درسته به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم نزنید تا تخممرغها بسته شوند. (اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در اشکنه مشخص باشد همه تخم مرغها را با هم بشکنید و هم بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید )
- پس از سفت شدن تخم مرغ ها اشکنه را سرو کنید و با نان سنگك، سبزی خوردن و ترشی میل کنید.
- اگر رب انار شما خیلی ترش بود مقداری شکر یا آب انار شیرین به غذا اضافه کنید سپس سرو کنید.
ارسال دیدگاه